Hvordan Man Betaler For Internettet Via Terminaler

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Betaler For Internettet Via Terminaler
Hvordan Man Betaler For Internettet Via Terminaler

Video: Hvordan Man Betaler For Internettet Via Terminaler

Video: Hvordan Man Betaler For Internettet Via Terminaler
Video: Как подключить Wi-Fi через терминал из Ubuntu 2024, April
Anonim

Betaling for internettjenester via terminaler er praktisk, hovedsageligt fordi det er uforligneligt lettere at finde en terminal når som helst på dagen og i det ønskede område end en internetudbyders kontor. For at kunne bruge denne betalingsmetode skal du vide kontonummeret på din kontrakt, selvom et telefonnummer i nogle tilfælde kan være tilstrækkeligt. Selve betalingsproceduren er ikke vanskelig, da hvert trin ledsages af tekst og undertiden stemmeinstruktioner.

Hvordan man betaler for Internettet via terminaler
Hvordan man betaler for Internettet via terminaler

Instruktioner

Trin 1

Betalingsproceduren gennem betalingsterminaler QIWI og "Svyaznoy" er næsten den samme. Først skal du vælge sektionen "Betaling for tjenester".

Trin 2

Vælg kategorien "Internet" eller "Internet- og IP-telefoni".

Trin 3

Vælg den udbyder, hvis tjenester du skal betale for fra den generelle liste.

Trin 4

Indtast dit ti-cifrede kontonummer. Det første ciffer skal være et syv. I nogle tilfælde (for eksempel hvis du underskrev kontrakten på Yota-webstedet), skal du angive det telefonnummer, du gav, da du tilmeldte kontrakten. Det indtastede nummer kan korrigeres ved hjælp af venstre pileknap (slet det sidste ciffer) og "C" -knappen (slet hele nummeret).

Trin 5

Kontroller det indtastede nummer i næste trin, og klik på knappen "Næste".

Trin 6

Indsæt sedlen på den krævede pålydende værdi i regningsacceptoren. Hvis en ikke er nok, skal du gøre det flere gange. Bemærk, at terminalen ikke kan ændre. Når det samlede antal indtastede pengesedler, der vises i feltet "Indskudt beløb", er tilstrækkeligt, skal du klikke på knappen "Betal".

Trin 7

Vent på, at kvitteringen udskrives, og gem den - alle udbydere kræver dette i deres instruktioner.

Trin 8

Sberbank betalingsterminaler er lidt mindre bekvemme, da de normalt er placeret i bankkontorer og derfor ikke altid er tilgængelige i ikke-åbningstider. Men de giver mulighed for at betale med et bankkort. Selve proceduren kan variere afhængigt af regionen og den specifikke lokalitet. Vælg f.eks. Afsnittet "Andre betalinger" i Moskva efter at have valgt en betalingsmetode ("Kontant" eller "Med kort").

Trin 9

Klik på "Betaling for tjenester" i næste trin i proceduren.

Trin 10

Klik på "Internet, TV og kommunikation" på listen over servicekategorier.

Trin 11

Vælg den påkrævede internetudbyder fra den generelle liste over tjenesteudbydere.

Trin 12

Indtast et ti-cifret kontonummer med et syv i starten. Hvis du har brug for at rette noget i det indtastede, skal du klikke på knappen "Skift".

Trin 13

Indtast det påkrævede antal sedler i regningsacceptoren, og hvis du bruger et bankkort, skal du blot indtaste beløbet. Dette beløb kan også justeres ved at klikke på knappen "Skift".

Trin 14

Når du betaler med et kort, skal du indtaste PIN-koden.

Trin 15

Vent på, at kvitteringen udskrives, og gem den.

Anbefalede: