Sådan Betaler Du For Elektricitet Via En Sberbank-pengeautomat

Indholdsfortegnelse:

Sådan Betaler Du For Elektricitet Via En Sberbank-pengeautomat
Sådan Betaler Du For Elektricitet Via En Sberbank-pengeautomat

Video: Sådan Betaler Du For Elektricitet Via En Sberbank-pengeautomat

Video: Sådan Betaler Du For Elektricitet Via En Sberbank-pengeautomat
Video: Дом для горца в горах Чечни. 2024, Marts
Anonim

For ikke så længe siden begyndte Rusland at skifte til at betale for elektricitet ved hjælp af pengeautomater. Denne operation er ikke kompliceret, men på trods af dette har betalere ofte spørgsmål om rækkefølgen af operationer.

Hvordan man betaler for elektricitet via en Sberbank-pengeautomat
Hvordan man betaler for elektricitet via en Sberbank-pengeautomat

Er det nødvendigt

kvittering, pengeautomat, plastkort eller pengesedler

Instruktioner

Trin 1

For at betale elregningen skal du modtage en kvittering for betaling eller kende din personlige konto og det skyldte beløb (sidstnævnte er valgfrit).

Trin 2

Hvis betalingen foretages ved hjælp af et plastkort Først skal du indtaste plastkortet i pengeautomaten, derefter indtaste pinkoden og vælge den relevante handling. Betaling for elektricitet findes oftest i afsnittet om betalinger til forsyningsselskaber. Vælg derefter et energibesparende firma, der betjener dit hjem. Dernæst skal du bringe kvitteringen til strålen, der læser stregkoden fra kvitteringen (hvis pengeautomaten er udstyret med denne funktion), hvis denne funktion ikke er tilgængelig, skal du ringe det personlige kontonummer i det relevante felt. Det personlige kontonummer vises også på kvitteringen. Derefter vises på ATM-skærmen det skyldte beløb, du kan acceptere det eller vælge et andet beløb. Derefter skal du klikke på knappen "betal". Dernæst skal du vente på en kvittering for betaling. Hvis betaling sker fra et plastkort, skal der vises to checks, den ene efter den anden. Den første kontrol angiver overførsel af penge fra kortkontoen, den anden om betaling for tjenesten.

Trin 3

Hvis betaling sker kontant. Du skal vælge en operation for at betale for elektricitet, vælge et energibesparende firma, indtaste et personligt kontonummer i feltet eller bruge en stregkodestråle. Derefter skal du enten acceptere beløbet eller indtaste et nyt beløb til betaling fra tastaturet. Tryk derefter på knappen "betal" og indtast pengesedler i pengeautomaten. Vent derefter på en kvittering, der bekræfter betaling for tjenesten. Forskellen i betaling med et plastkort og pengesedler ligger hovedsageligt i det faktum, at "rigtige" penge ikke kan deponere hele beløbet "til en øre", pengeautomaten giver ikke ændring, men med et plastikkort kan du indbetale nøjagtigt det beløb, der er angivet på kvitteringen.

Anbefalede: