Sådan Betaler Du Transportskat Online

Indholdsfortegnelse:

Sådan Betaler Du Transportskat Online
Sådan Betaler Du Transportskat Online

Video: Sådan Betaler Du Transportskat Online

Video: Sådan Betaler Du Transportskat Online
Video: МАЛЬДИВЫ, которые в самое сердце. Большой выпуск. 4K 2024, April
Anonim

Personer, der har registreret køretøjer, det være sig en bil, yacht, helikopter eller motorbåd, er forpligtet til at betale den pålagte transportafgift i rette tid, ellers vil forekomsten af gæld føre til problemer i form af bøder og bøder. Men hvordan skal man betale transportafgift med minimalt tidstab? Betalinger kan foretages online eller i bankernes kasseafdeling.

Sådan betaler du transportskat online
Sådan betaler du transportskat online

Instruktioner

Trin 1

På FTS-webstedet får hver enkelt statsborger mulighed for at oprette et personligt virtuelt kontor og ved at indtaste det ikke kun finde ud af de tilgængelige afgifter og gæld, men også betale dem online. For at registrere dig på FTS-portalen og betale transportafgift skal du følge nedenstående trin.

Trin 2

Følg linket https://order.nalog.ru/, og udfyld den foreslåede formular, idet du accepterer portalens vilkår. Når du har udfyldt den etablerede formular med skatteyderens grundlæggende data, skal du indsende en online ansøgning ved at klikke på den relevante knap og udskrive formularen i 2 eksemplarer.

Trin 3

Med dit pas, identifikationskode og udskrevne formularer skal du kontakte det lokale skattekontor, hvor ansøgeren får tildelt et kodeord og login og får et registreringskort. Denne engangsprocedure giver dig mulighed for straks at indtaste din personlige konto og betale de nødvendige skatter.

Trin 4

Før du betaler transportafgiften på den personlige konto på FTS-webstedet, skal du vente et par dage, som systemet skal generere og indtaste en database for alle gebyrer. For ikke at forsinke betalingen skal du sørge for at oprette et virtuelt kontor på forhånd.

Trin 5

Når du har indtastet din personlige konto, skal du gå til afsnittet "Betaling af skat for enkeltpersoner", udfylde de nødvendige oplysninger om skatteyderen, mens det for ikke-kontante betalinger er nødvendigt at angive TIN og gå videre.

Trin 6

På den side, der åbnes, skal du i linien "Skat" angive "Transportafgift", og indtast også i de ekstra felter registreringsadressen, betalingstypen (skat eller bøde), beløbet og gå til næste fane.

Trin 7

Betaling af transportafgift udføres på to måder: kontant og ikke kontant. Når du har valgt at betale kontant, skal du generere et betalingsdokument ved at klikke på "Generer PD", derefter udskrive det og foretage en betaling i en filial eller afdeling i enhver bank i Den Russiske Føderation.

Trin 8

Når du foretager en ikke-kontant betaling, skal du vælge den mest tilgængelige fra de foreslåede kreditorganisationer og gå direkte til firmaets websted, der foretager betalingen online.

Trin 9

Ud over bankinstitutioner tilbyder tjenesten at betale transportskat ved hjælp af Webmoney og Qiwi e-tegnebøger. Men inden du betaler transportafgift fra din e-tegnebog, skal du afklare provisionens størrelse samt tidspunktet for betalingen.

Trin 10

Hvis der ikke er internetadgang, og der ikke er nogen måde at foretage en betaling online på, er det fortsat at vente på ankomsten af meddelelsen via mail, og i tilfælde af fravær skal du gå til skattekontoret og indsende en anmodning om information om den påløbne transportafgift.

Anbefalede: