Sådan Får Du En OMS IP-politik

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du En OMS IP-politik
Sådan Får Du En OMS IP-politik

Video: Sådan Får Du En OMS IP-politik

Video: Sådan Får Du En OMS IP-politik
Video: Preocupa a la OMS situación de covid-19 en Brasil y pide acciones | AFP 2024, April
Anonim

For folk, der arbejder for leje, er systemet til at få en obligatorisk sundhedsforsikring enkelt og ligetil - et stykke tid efter officiel ansættelse kan en medarbejder modtage dette dokument fra personaleafdelingen. Organisationen er selv ansvarlig for udarbejdelsen af dokumentet. Men hvordan kan en individuel iværksætter være i denne situation? En mekanisme til at opnå en politik er også tilvejebragt for ham.

Sådan får du en OMS IP-politik
Sådan får du en OMS IP-politik

Er det nødvendigt

  • - pas
  • - certifikat for registrering af en individuel iværksætter
  • - registreringsattest hos skattemyndigheden.

Instruktioner

Trin 1

Kontakt den obligatoriske sundhedsforsikringsfond på registreringsstedet. Det er angivet i registreringsdokumenterne for en individuel iværksætter og svarer ofte til hans hjemmeadresse. Du kan finde koordinaterne til afdelingens afdeling på dens websted. Gå til sektionen "Territoriale midler til den obligatoriske lægeforsikring", vælg fra listen dit emne for føderationen. Ved at klikke på det link, der svarer til det, vil du se adressen og telefonnumrene på fondens regionale filial.

Trin 2

Kom til fonden med et pas og et certifikat for registrering af en individuel iværksætter. Der bliver du nødt til at få et certifikat for registrering i den obligatoriske sundhedsforsikringsfond (MHIF).

Hvis det relevante certifikat allerede er sendt til dig via mail fra MHIF, behøver du ikke ansøge der igen.

Trin 3

Kontakt det modtagne dokument ved at kontakte et af forsikringsselskaberne, der leverer obligatoriske sygeforsikringstjenester. I henhold til den nye lov, der er trådt i kraft, kan du vælge en af flere virksomheder. Underskriv en kontrakt med hende om forsikringstjenester.

Du kan finde en liste over forsikringsselskaber med koordinater på webstederne for nogle regionale grene af MHIF, for eksempel på MHIF-portalen i Skt. Petersborg. Efter dit valg kan du blive styret af forskellige faktorer, for eksempel organisationens rotation samt tage hensyn til de meninger, der er udtrykt af mennesker på internetfora.

Trin 4

Få din politik fra et forsikringsselskab. Der kan du også få politikker for medarbejdere, hvis du ansætter dem til arbejde.

Anbefalede: