Hvordan Man Laver Et Pasningsværelse

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Et Pasningsværelse
Hvordan Man Laver Et Pasningsværelse

Video: Hvordan Man Laver Et Pasningsværelse

Video: Hvordan Man Laver Et Pasningsværelse
Video: JEG LAVER HJEMMELAVEDE BOLCHER! 2024, April
Anonim

Et monteringsværelse i en butik er et sted, hvor det købte produkt kan værdsættes i al sin pragt. Fra hvordan en person ser tingene på sig selv i tilpasningsrummet, afhænger hans beslutning om at købe. Derfor skal køberen føle sig godt tilpas og komfortabel i tilpasningsrummet.

Hvordan man laver et pasningsværelse
Hvordan man laver et pasningsværelse

Instruktioner

Trin 1

Ofte forlader kunder, der vandrer rundt i butikken på jagt efter nye ting og ser en stor linje i tilpasningsrummet, og ikke ønsker at spilde deres tid formålsløst. Hvis du har en stor butik, skal indretningsrummet ikke være lille. Det er endnu bedre, hvis der er flere af dem.

Trin 2

Placer 10 skiftekabiner - fem på hver side overfor hinanden. Ud over det faktum, at hver kabine skal være udstyret med spejle, skal der være spejle i det fælles omklædningsrum, så en person kan gå i nyt tøj og sætte pris på dets skønhed.

Trin 3

Jo flere spejle der er i omklædningsrummet, jo bedre. Så du kan se, hvor godt den nye kjole passer til både bagsiden og siderne. Når du vælger spejle, skal du foretrække dem, der strækker figuren lidt. Se i spejlet, og vælg et, hvor du kan lide din egen refleksion.

Trin 4

Belysning er meget vigtigt. Det skal være lyst, mens det ikke ændrer hudens og materialernes farve. Mange monteringsrum har grønlig belysning eller farveskiftende LED-pærer. Husk, at dette kun er tilladt i butikker med moderigtigt ungdomstøj, for de fleste købere vil det forstyrre koncentrationen om tanker om at købe og vil ikke være efter deres smag.

Trin 5

Gardinet i kabinen er også vigtigt. Det skal ryste tæt og ikke hæve sig fra hvert trækånd, efter at en person har passeret kabinerne. I mange butikker kan du se døre i stedet for gardiner. Disse er noget dyrere, men de forbedrer kabinenes funktionalitet - et ekstra spejl eller kroge til overtøj kan fastgøres til dem.

Anbefalede: