Sådan Annoncerer Du På Google

Indholdsfortegnelse:

Sådan Annoncerer Du På Google
Sådan Annoncerer Du På Google

Video: Sådan Annoncerer Du På Google

Video: Sådan Annoncerer Du På Google
Video: Sådan forbedrer du din placering på Google 2024, Marts
Anonim

Annoncer på Google placeres via AdWords-tjenesten. Samtidig får brugeren mulighed for uafhængigt at oprette annoncer i henhold til de valgte parametre, bestemme størrelsen på reklamebudgettet samt spore effektiviteten af sin strategi og redigere teksten i overensstemmelse med de opnåede resultater.

Sådan annoncerer du på Google
Sådan annoncerer du på Google

Er det nødvendigt

Internet, Gmail-e-mail, elektronisk betalingsmiddel

Instruktioner

Trin 1

Opret og aktiver din konto ved hjælp af linket https://adwords.google.ru for at begynde at arbejde med den AdWords-annonceringstjeneste, du har brug for. Hvis du ikke har en postkasse på Google, skal du registrere den ved at vælge et brugernavn og en adgangskode. En e-mail sendes til den genererede Gmail-adresse med et link til at aktivere din AdWords-konto.

Trin 2

Følg linket til din AdWords-konto, klik på knappen "Opret din første kampagne". Indstil de krævede annonceparametre i den form, som programmet foreslår, inklusive titel og brødtekst. Vær særlig opmærksom på dit valg af nøgleord. Dette gør det muligt for din annonce kun at blive vist for brugere, der potentielt er interesserede i de tilbudte oplysninger. Listen over ord samt deres antal kan du rette når som helst.

Trin 3

Bestem dit daglige annoncekampagnebudget inklusive pris pr. Klik (den pris, du betaler, når en bruger klikker på din annonce).

Trin 4

Indtast dine faktureringsoplysninger i det relevante felt for at aktivere din annonce. Derefter vises dataene i afsnittet "Kampagner" inden for tre timer. Du kan når som helst pause eller stoppe visningen af din annonce.

Trin 5

Før du opretter din annonce, skal du tydeligt præsentere din målgruppe og formulere dit annonceforslag i overensstemmelse hermed. Du skal stræbe efter at sikre, at klik på din annonce kun kommer fra interesserede brugere, og tilfældige afskæres.

Trin 6

Vær opmærksom på, at annoncelinket fører nøjagtigt til siden på dit websted, der indeholder det angivne annoncetilbud.

Trin 7

Glem ikke at overvåge din reklamekampagne, justere din annonce om nødvendigt og filtrere "ødelagte" ord ud.

Trin 8

I annonceteksten skal du bruge attraktive ord, der forårsager en positiv reaktion ("rabat," gave "," garanti "," chance "og andre). I nogle tilfælde er det også værd at bruge en opfordring til handling ("gå ikke glip af", "brug", "skynd dig" og andre).

Anbefalede: