Sådan Indgås En Ansættelseskontrakt Med En Direktør

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indgås En Ansættelseskontrakt Med En Direktør
Sådan Indgås En Ansættelseskontrakt Med En Direktør

Video: Sådan Indgås En Ansættelseskontrakt Med En Direktør

Video: Sådan Indgås En Ansættelseskontrakt Med En Direktør
Video: Direktørkontrakt - indgåelse og fortolkning - Advokat med speciale i direktørkontrakt 2024, April
Anonim

En ansættelseskontrakt er et bilateralt dokument. På den ene side er det underskrevet af medarbejderen og på den anden side af direktøren for virksomheden. En aftale udarbejdes individuelt, men i henhold til de punkter, der er bestemt af Den Russiske Føderations Labour Code.

Sådan indgås en ansættelseskontrakt med en direktør
Sådan indgås en ansættelseskontrakt med en direktør

Instruktioner

Trin 1

En ansættelseskontrakt træder i kraft den dag, den udfyldes. Sæt datoen i øverste højre hjørne. Det antages, at medarbejderen fra det øjeblik begyndte at arbejde, og kontrakten trådte i kraft. I ansættelseskontraktens første afsnit skal du kontrollere dine pasoplysninger og navnet på den organisation, som direktøren repræsenterer.

Trin 2

Gå ikke glip af det vigtige punkt "Kontraktens emne" - dette er det arbejde, du skal udføre. Dette afsnit beskriver alle dine funktioner på arbejdspladsen. Kontraktens genstand angiver også længden af arbejdsdagen.

Trin 3

Vær opmærksom på afsnittet "Parternes rettigheder og forpligtelser", det er altid i ansættelseskontrakten. Det regulerer arbejdsforhold, dit forhold til organisationen, ledelse. Det er angivet, hvad du kan kvalificere dig til som medarbejder i dette firma. Se nærmere på, hvad du har ret til. I tilfælde af uenighed kan du altid argumentere for dine ord med et uddrag fra et officielt dokument.

Trin 4

Læs artiklen "Afviklingsprocedure". Læs og afklar indholdet, inden du underskriver kontrakten. Det angiver, hvilket vederlag for en bestemt periode du vil modtage for det udførte arbejde. Tidspunktet for betalinger er også angivet der.

Trin 5

Opfyld dine forpligtelser i henhold til ansættelseskontrakten. Kun i dette tilfælde betragtes det som gyldigt. Manglende møde på arbejde uden at give en grund kan opsige kontrakten. Hvis du beslutter at opsige kontrakten, skal du underrette din linjechef skriftligt. I situationer med force majeure bærer normalt ingen ansvar.

Trin 6

Husk, at alle data i ansættelseskontrakten er fortrolige oplysninger. Tvister der opstår løses ved forhandlinger eller i retten.

Trin 7

Kontroller, hvor længe du har indgået en ansættelseskontrakt. Normalt har den en gyldighedsperiode, som skal angives. Da dokumentet er underskrevet bilateralt, skal der være oplysninger om hver part, bekræftet af underskriften. Direktørens underskrift er forseglet med et segl.

Anbefalede: