Sådan Skriver Du En Salgsannonce Korrekt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Skriver Du En Salgsannonce Korrekt
Sådan Skriver Du En Salgsannonce Korrekt

Video: Sådan Skriver Du En Salgsannonce Korrekt

Video: Sådan Skriver Du En Salgsannonce Korrekt
Video: Guide: Sådan skriver du en skarp ansøgning 2024, April
Anonim

Før eller senere skal hver person stå over for problemet med at komponere en annonce. Hvordan får du det til at tiltrække læsere bogstaveligt talt?

Sådan sammensættes en salgsannonce
Sådan sammensættes en salgsannonce

Et stort antal artikler er blevet skrevet om den korrekte forberedelse af reklamer til salg af enhver ejendom. Det er værd at overveje kun de mest effektive teknikker med hensyn til design og præsentation.

Farve

I hver annonce kan det annoncerede objekt beskrives med ord eller et monokromt fotografi. En af hemmelighederne ligger i farveskemaet. Bestil farveudskrivning af dit produkt.

Typografi

En ensformig skrifttype i din annonce er en opskrift på fejl. Der er ingen specifikke regler, men du bør ikke overbelaste teksten med mange skrifttyper.

Objektbilledplacering

Salget er drevet af følelser. Det er kendt fra psykologi, at hjernens højre hjernehalvdel kendetegner figurativ tænkning. Således er det bedre at placere et foto af salgsobjektet på højre side af annoncen.

Sekvens af præsentation

AIDA (Attention, Interest, Desire, Action) er en klassisk salgsordning. Del historien i fire tematiske blokke. Den første tiltrækker læserens opmærksomhed, den anden vækker hans interesse for forslaget, den tredje skal få ham til at ringe til nummeret. Den fjerde blok kan kun udtrykkes i et ord og stimulere handling.

Verb

Ved læsning opfattes verb ubevidst som en indikation for handling.

Således hjælper nogle få enkle tricks dig med at skrive din annonce korrekt og effektivt.

Anbefalede: