Sådan Får Du Et Kodeord Fra En Pengeautomat

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Et Kodeord Fra En Pengeautomat
Sådan Får Du Et Kodeord Fra En Pengeautomat

Video: Sådan Får Du Et Kodeord Fra En Pengeautomat

Video: Sådan Får Du Et Kodeord Fra En Pengeautomat
Video: ТИТАН БЛИЗОК #3 видео игра Shadow Fight 2 бой с тенью от Фанни Геймс ТВ 2024, Marts
Anonim

Når du aktiverer Sberbank Online-tjenesten, skal du få en adgangskode for at komme ind i systemet via Internettet. Dette kan gøres på to måder: via SMS eller via en selvbetjeningsenhed (ATM). At få adgangskode fra en pengeautomat er ret simpelt. Skærmen til selvbetjeningsenheden er ret informativ, den lader dig ikke blive forvirret i de handlinger, du tager.

Sådan får du et kodeord fra en pengeautomat
Sådan får du et kodeord fra en pengeautomat

Instruktioner

Trin 1

Indsæt kortet i selvbetjeningsenheden med magnetstripen nede, og sørg for, at pengeautomaten accepterer det. Et vindue vises på skærmen, hvor du bliver bedt om at indtaste PIN-koden. PIN-koden er fire cifre lang. Det udstedes sammen med et plastkort, når der indgås en aftale i en bankfilial. Et stykke papir med en adgangskode trykt på papir, lukket i en lystæt konvolut.

Trin 2

Sørg for, at tastaturet, som du indtaster, ikke er synligt for fremmede, indtast PIN-koden og klik på knappen "Næste". På skærmen vises koden i form af "XXXX" ikoner. Du kan til enhver tid annullere handlingen ved at trykke på knappen Annuller på tastaturet til selvbetjeningsenheden.

Trin 3

Når du har indtastet koden, føres du til hovedmenuen, hvor de tilgængelige handlinger er angivet. For at vælge en eller anden handling skal du klikke på knappen ud for den ønskede etiket. Vælg "Internet Service" i hovedmenuen.

Trin 4

Flere handlinger vil være tilgængelige i det nye vindue. Du kan få et permanent ID til at komme ind i Sberbank Online-systemet og en permanent adgangskode, eller du kan få flere engangskoder. Vælg den handling, du har brug for, ved at klikke på knappen ud for den indskrift, du har brug for (henholdsvis "Udskriv ID og adgangskode" eller "Udskriv engangskodeord").

Trin 5

Hæveautomaten giver dig en check med et bruger-id og en adgangskode til at komme ind i systemet (de ændres ikke og bruges konstant) eller en check med tyve engangsadgangskoder. Engangskodeord har ingen udløbsdato, men hvis du har mistet din check, bliver de gamle adgangskoder ugyldige, når du modtager nye adgangskoder.

Trin 6

Efter at have modtaget kontrollen med de adgangskoder, du har brug for, skal du bekræfte afslutningen af operationerne med pengeautomaten med den relevante knap og fjerne plastkortet fra selvbetjeningsenheden.

Anbefalede: