Sådan Gendannes Et Bankkort

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Et Bankkort
Sådan Gendannes Et Bankkort

Video: Sådan Gendannes Et Bankkort

Video: Sådan Gendannes Et Bankkort
Video: Планетарный редуктор на 50 000 оборотов - устройство работа 2024, April
Anonim

Bankkort bliver mere og mere populære blandt befolkningen. Faktisk er dette en bekvem og ret sikker betalingsmetode. I tilfælde af tab, i modsætning til kontanter, kan kortet gendannes.

Sådan gendannes et bankkort
Sådan gendannes et bankkort

Instruktioner

Trin 1

Hvis dit kort er mistet eller stjålet, skal du først og fremmest blokere det. For at gøre dette skal du ringe til bankens callcenter. Hans telefonnummer er placeret på bankens websted og i dets reklamemateriale. Vær forberedt på at fortælle operatøren dit navn og pasoplysninger samt kodeord, hvis det er tildelt dig. På samme tid skal du huske, at PIN-koden ikke kan videregives til uautoriserede personer, herunder bankmedarbejdere. Hvis kortet har modtaget mekanisk skade, men forbliver hos dig, kan det bevidst ikke blokeres, da det ikke er tilgængeligt for svindlere.

Trin 2

Kom til bankkontoret med dit pas for at få et nyt kort. Dette skal gøres, selvom det gamle kort er i orden, men dets udløbsdato. Skriv en ansøgning om kortudstedelse. Angiv grunden til bestilling af et nyt kort. Dette er f.eks. Nødvendigt, hvis kortet er stjålet, og der er en risiko for, at en angriber bruger det. Vær opmærksom på, at banken sandsynligvis trækker den provision, der er afsat til en sådan sag, fra din konto, efter at betalingsinstrumentet er gendannet. Normalt overstiger beløbet ikke to til tre hundrede rubler. Nogle banker undgår sådanne gebyrer.

Trin 3

Efter den aftalte tid modtager du et kort lavet for dig igen. Hvis dette er et personligt kort, kan dets registrering tage fra flere dage til flere uger. For at gøre det lettere at bruge kontoen kan du få tildelt et unavngivet kort, indtil dit hovedkort er klar.

Anbefalede: