Sådan Overføres Penge Fra "Beeline" Til Et Sberbank-kort

Sådan Overføres Penge Fra "Beeline" Til Et Sberbank-kort
Sådan Overføres Penge Fra "Beeline" Til Et Sberbank-kort

Video: Sådan Overføres Penge Fra "Beeline" Til Et Sberbank-kort

Video: Sådan Overføres Penge Fra
Video: Как перевести деньги со счета телефона на карту Сбербанка с помощью сайта мобильного оператора 2024, April
Anonim

Beeline-operatøren leverer forskellige tjenester, herunder overførsel af penge fra en mobil til et Sberbank-kort. Mobilabonnenter, der er indehavere af Visa, Maestro, Mastercard-kort, kan udbetale penge med to eller tre klik. For dem, der ikke ved, hvordan man overfører penge fra Beeline til et kort, kan oplysningerne i denne artikel være nyttige.

Sådan overføres penge fra "Beeline" til et Sberbank-kort
Sådan overføres penge fra "Beeline" til et Sberbank-kort

For at overføre penge til et kort har du faktisk brug for et bankkort bundet til et telefonnummer - dette er en forudsætning. Du kan linke dit kort fra din Sberbank personlige konto. Nu ser vi på, hvad Beeline tilbyder os. Du kan overføre penge på to måder: fra telefonen via SMS og fra mobiloperatørens personlige konto

Ved hjælp af SMS er oversættelse tilgængelig overalt, hvor der er en Beeline-forbindelse, til dette behøver du kun en mobiltelefon. Det er nødvendigt at skrive en SMS-besked med følgende indhold: "Kort (Visa, Maestro) - 16-cifret kortnummer - beløb" uden mellemrum og sende det til det korte nummer 7878. SMS er gratis. Vent på meddelelsen om accept af anmodningen, og bekræft betalingen. Der er også et negativt punkt - du kan ikke overføre penge til et kort med et 18-cifret nummer.

Men fra operatørens personlige konto er det muligt at trække penge til ethvert kort, inklusive den gamle Maestro med et 18-cifret nummer. Gå til din konto, klik på "betalingsmetoder" → "betal fra konto". Vælg "pengeoverførsler". For at trække penge fra "Beeline" til kortet "Visa", "Mastercard", "Maestro" åbne "overførsel fra mobil til bankkort", udfyld formularen, klik på knappen "betal".

Det maksimale tilbagetrækningsbeløb er 14 tusind, minimumet er 50 rubler, provisionen er ca. 6% plus 10 rubler. Et fast beløb på 50 rubler skal forblive på kontoen. Der sendes en SMS til telefonen om, at ansøgningen er accepteret. Bekræft betalingen med et svar-SMS med nummeret 1. Overførslen kommer inden for fem arbejdsdage, og hvis du er heldig, om et par minutter.

Det skal bemærkes, at pengeoverførsler er tilgængelige fra Beeline ikke kun til Sberbank-kortet, men du kan også foretage overførsler til BEST, Unistream, Contact.

Anbefalede: