Sådan Sparer Og Sparer Du Penge

Indholdsfortegnelse:

Sådan Sparer Og Sparer Du Penge
Sådan Sparer Og Sparer Du Penge

Video: Sådan Sparer Og Sparer Du Penge

Video: Sådan Sparer Og Sparer Du Penge
Video: Priser på benzin og el stiger - Sådan sparer du penge på benzin og el - nemme penge tips 2024, April
Anonim

At være i stand til at styre dit budget klogt er et nyttigt træk, men ikke alle lykkes. Oftere sker det sådan: optjent - brugt, men på det rigtige tidspunkt er det krævede beløb ikke tilgængeligt. Du kan lære at spare og spare penge, det bliver lettere, hvis du har motivation.

Sådan sparer og sparer du penge
Sådan sparer og sparer du penge

Instruktioner

Trin 1

At spare familiebudget betyder ikke at leve dårligt. Tværtimod forbedrer en levedygtig tilgang til finansiering, reducering af omkostningerne ved usunde produkter og unødvendige nipsgenstande. Gå i økonomitilstand i etaper: analyser dine månedlige udgifter, udelukk fra dem, hvad du kan undvære. Udskift dyre usunde produkter - forskellige røget produkter, pølser, halvfabrikata, osv. Til billigere og sundere. Sæt de frigjorte midler til side i "sparegrisen".

Trin 2

Gem og spar ved at gennemgå anvendelsesformerne for vand, kommunikation, elektricitet. Efterlad ikke slukkede elektriske apparater i stikkontakten, ilæg vaskemaskinen i overensstemmelse med normen - overskydende såvel som ufuldstændig ilægning fører til overdreven forbrug af elektricitet. Køb husholdningsapparater med en lav energiforbrugsklasse. Brug energibesparende pærer til belysning, tænk over zonebelysning - lampetter i soveværelset er meget mere praktiske end en lysekrone med flere arme.

Trin 3

Lad os finde ud af, hvordan vi kan spare penge, selv med en lille løn. Lav en liste over udgifter, opdel den i poster: presserende vitale udgifter - lån, husleje, mad; ikke haster - at købe tøj, gadgets, husholdningsartikler, familieferier.

Skriv varen "ikke-presserende" i detaljer ned, og arbejd omhyggeligt med denne liste - hvad kan udskydes til bedre tider, som helt kan undgås. Næg shopping med kredit, estimer, hvad den månedlige betaling ville være, hvis du købte en ting på kredit, og spar disse penge. Om et år vil du være i stand til at købe denne ting uden et lån, mens du sparer på renter.

Trin 4

Det er umuligt at helt opgive resten, men du kan spare på det - køb kuponer i sidste øjeblik, hvis priser er meget lavere, tag på ferie som "vilde" - det er meget billigere. Gør det til en regel at afsætte en vis procentdel fra enhver indkomst, selv fra den mest ubetydelige, uanset omstændighederne. Tro mig, ordsprog: "en øre sparer rublen" fungerer.

Anbefalede: