Sådan Gendannes En Adgangskode I "Yandex-tegnebog"

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes En Adgangskode I "Yandex-tegnebog"
Sådan Gendannes En Adgangskode I "Yandex-tegnebog"

Video: Sådan Gendannes En Adgangskode I "Yandex-tegnebog"

Video: Sådan Gendannes En Adgangskode I
Video: Yandex.Taximeter - հավելված՝ վարորդների համար 2024, April
Anonim

Yandex. Money er et af de mest populære betalingssystemer i Rusland (sammen med Webmoney og MoneyGram). For at betale for varer og tjenester skal du indtaste en betalingsadgangskode, som brugerne ofte glemmer.

Sådan gendannes adgangskoden
Sådan gendannes adgangskoden

Er det nødvendigt

  • - pas
  • - trykt kontrakt
  • - autoriseret mobilnummer.

Instruktioner

Trin 1

Den nemmeste måde er at prøve at gendanne din betalingsadgangskode fra hukommelsen. Desuden kan det vise sig at være lettere, hvis du husker det faktum, at en adgangskode i Yandex. Money-systemet kun kan bestå af tal, der skal være forskellige fra hinanden (dvs. en adgangskode som “1111111” accepteres ikke). I alt skal disse tal være mindst syv.

Trin 2

Af sikkerhedsmæssige årsager har næsten alle populære betalingssystemer godkendelse gennem et tilknyttet mobiltelefonnummer. Hvis du har adgang til en mobiltelefon tilsluttet Yandex. Wallet, vil proceduren til gendannelse af adgangskode til betaling være hurtig og smertefri.

Trin 3

Følg linket "Husk betalingsadgangskode" (det er tilgængeligt på alle sider på webstedet, hvor du skal foretage et køb / overførsel af midler). Du modtager en SMS med en engangsbekræftelseskode.

Trin 4

Et link vises på hjemmesiden, der beder dig om at indtaste en verifikationskode. Indtast koden sendt via SMS. Et vindue med en tjeneste til ændring af adgangskoden til betaling åbnes.

Trin 5

Hvis der ikke er noget tilknyttet nummer, kan den gendannelseskode, du indtastede ved registrering af tegnebogen, være praktisk. Følg linket "Husk betalingsadgangskode". Systemet vil bede dig om ikke at sende en SMS, men om at modtage en e-mail med et link til en tjeneste, der giver fem forsøg på at indtaste den korrekte gendannelseskode og din fødselsdato. Du får kun adgang til tegnebogen, hvis du gennemgår den korrekt.

Trin 6

Hvis der hverken er en sammenkædet telefon eller en gendannelsesadgangskode, forbliver den sidste mulighed: skriv en applikation til at linke en mobiltelefon. Se Ressourcer for et link til en prøvekontrakt. Det skal udskrives, underskrives og sendes til adressen: 119021, Moskva, PO Box 57, NPO Yandex. Money LLC. Underskriften skal være notariseret.

Anbefalede: