Sådan åbner Du En Butik I Tomsk

Indholdsfortegnelse:

Sådan åbner Du En Butik I Tomsk
Sådan åbner Du En Butik I Tomsk

Video: Sådan åbner Du En Butik I Tomsk

Video: Sådan åbner Du En Butik I Tomsk
Video: Jeg gravede en preussisk bevarelsescache op. Agurker og marmelade, som er 100 år gamle! 2024, April
Anonim

Tomsk er en af de største sibiriske byer. En række føderale motorveje passerer gennem den. Konkurrencen i en række kommercielle industrier er lav, hvilket ikke kan siges for befolkningen. Hvordan åbner jeg en butik i Tomsk?

Sådan åbner du en butik i Tomsk
Sådan åbner du en butik i Tomsk

Instruktioner

Trin 1

At vælge et kundepublikum er den vigtigste beslutning for enhver butiksejer. For en vellykket åbning skal du forstå, at Tomsk først og fremmest er en studenterby.

Trin 2

Vælg en lokal beboer, der studerede i Tomsk som direktør for den fremtidige virksomhed. Han vil kende byen og studerendes realiteter godt. Du kan søge efter specialister på portalerne hh.ru og Career.ru.

Trin 3

Når du har valgt en specialisering og ansat en leder, kan du registrere et firma. Notarer fra advokatforeningen i Tomsk hjælper dig med at gennemføre alle "papir" -procedurerne.

Trin 4

Butikens placering nær store universiteter er en alvorlig konkurrencemæssig fordel. Det tilrådes at åbne købmandsforretninger på studerendes "bosættelsessted" - et lille antal studerende vil købe brød eller mælk i nærheden af universitetet. Genbosættelsesstederne omfatter ikke kun områder med studentersal, men også udkanten, hvor besøgende studerende lejer lejligheder og værelser.

Trin 5

Populære agenturer "Dorus" (Dorus) og "Dom70" (Dom70.ru) hjælper dig med at vælge et detailrum på et passende sted.

Trin 6

Ved at leje kommunale ejendomme kan du spare penge og få "godbidder" på samme tid. Imidlertid lejes sådanne rentable områder sjældent. Du kan se deres tilgængelighed på statens udbudsportal "Goszakupki" (Zakupki.gov.ru). For enkelheds skyld skal du indtaste "Lej Tomsk" i søgemenuen.

Trin 7

Du kan finde en revisor sammen med butiksdirektøren eller på en permanent basis eller en freelancer. En fjernarbejder kan gemme budgettet for en stadig umoden virksomhed (du kan finde det på FL.ru eller på Freelansim-projektet).

Anbefalede: