Hvordan George Soros Formåede At Bryde Bank Of England

Hvordan George Soros Formåede At Bryde Bank Of England
Hvordan George Soros Formåede At Bryde Bank Of England

Video: Hvordan George Soros Formåede At Bryde Bank Of England

Video: Hvordan George Soros Formåede At Bryde Bank Of England
Video: George Soros & The Bank of England | Masters of Investing | NiftyTrader 2024, Marts
Anonim

George Soros er den mand, der engang bragte Bank of England ned. Han sponsorerer oppositionen i forskellige lande rundt om i verden. Rygtet har det, at han i 1998 tabte en masse penge ved at investere i russiske GKO'er. Nu forudsiger George Soros Ruslands misligholdelse i 2015 og opfordrer verdenssamfundet til at yde aktiv økonomisk bistand til Ukraine. Han mener, at da han engang formåede at kollapse Bank of England, ville han nu være i stand til at påvirke verdenssamfundet og synke russiske markeder.

Hvordan George Soros formåede at bryde Bank of England
Hvordan George Soros formåede at bryde Bank of England

Hvordan George Soros tjente $ 1.000.000.000 på en dag

For at forstå ordningen, takket være hvilken Soros foretog en så imponerende handel, skal du vide, hvad en "kort position" eller en kort er. Dette er et faldspil. En erhvervsdrivende sælger et finansielt instrument, som han faktisk ikke ejer, og senere, når prisen falder til det niveau, han har brug for, køber han det henholdsvis tilbage til en lavere pris.

En kort position giver en erhvervsdrivende mulighed for at tjene penge på et faldende marked. En dag følte George Soros bogstaveligt talt, at det britiske pund var ved at falde.

Den britiske regering holdt gennem interventioner den britiske pundkurs på et forholdsvis højt niveau i forhold til andre europæiske valutaer. Faktisk var den britiske økonomi ikke i så god stand på det tidspunkt, som regeringen ville vise.

George Soros besluttede sig for et risikabelt eventyr, og den 16. september 1992 blev han kort på det britiske pund. Aftalens størrelse er fantastisk - £ 10.000.000.000.

Denne dag gik ind i verdensmarkedernes historie som "Black Wednesday". Den britiske regering reagerede ikke i tide, og pundet fortsatte sit kraftige fald, indtil Storbritannien blev tvunget til at forlade det europæiske monetære system (EMU eksisterede indtil 1999 og opretholdt monetær stabilitet i de europæiske lande inden indførelsen af euroen).

Som et resultat af dette kraftige fald i pundrenten tjente Soros 1,1 milliarder på denne aftale og modtog den æresbetegnelse - "The Man Who Crashed the Bank of England".

image
image

George Soros: Filosofien om en aktiemarkedsspekulant

På trods af at George Soros er en ivrig tilhænger af oppositionen i landene i Østeuropa og Rusland, er han stadig en enestående personlighed med en forbløffende flair.

Han opfatter markedet som en slags animeret stof, hvor virkelige levende mennesker står bag lakoniske citater, som kan påvirkes.

I 2015 bliver den legendariske aktiespekulant 85 år gammel, men han er stadig fuld af styrke og energi og er klar til at kæmpe for en ændring i det politiske regime i Rusland. Han har mange midler til dette. I 2010 grundlagde Soros OpenSocietyFund, hvor han donerede $ 332 millioner. Aktiviteterne i denne fond har til formål at udvikle og vedligeholde demokratiske institutioner i Øste- og Centraleuropa.

George Soros elsker at blive involveret i risikable eventyr. Og nu støtter han aktivt den ukrainske regering og forudsiger en misligholdelse for Rusland i den nærmeste fremtid. Som de siger - tiden vil vise, hvor rigtigt denne legendariske aktiespekulant, der engang formåede at kollapse Bank of England.

Anbefalede: