Sådan Får Du Den Rigtige Pris

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Den Rigtige Pris
Sådan Får Du Den Rigtige Pris

Video: Sådan Får Du Den Rigtige Pris

Video: Sådan Får Du Den Rigtige Pris
Video: Getting The Right Price for Your Product 2024, April
Anonim

En passende pris kan være enten lav eller høj for det samme produkt. For ikke at tage fejl, skal man ikke kun blive styret af konkurrenternes priser, men også af virksomhedens aktuelle opgaver.

Sådan får du den rigtige pris
Sådan får du den rigtige pris

Instruktioner

Trin 1

Analyser, hvilket sted produktet indtager i den generelle ordning med fortjeneste. Hvis du ser detailhandelen, vil du bemærke, at produkterne falder i tre kategorier: fælles, kroge og udstillinger. Almindelige varer / tjenester giver ejeren hovedfortjenesten. Det er her, du skal fokusere på dine konkurrenter. Kroge er designet til at tiltrække kunder til en butik eller et firmakontor. Genstande, der vises, fungerer som en distraktion.

Trin 2

Lever lave priser på krogprodukter. Disse produkter er muligvis slet ikke rentable. Det er vigtigt at tilslutte en potentiel kunde, så han bliver vant til at gå til en bestemt butik. Tænk som et eksempel på supermarkeder, der opkræver lave priser for varer i hurtig bevægelse og, undervejs, tjener penge på alt andet.

Trin 3

Indstil så høj som mulig, selv utilstrækkelig pris for den viste vare. Måske vil ingen nogensinde købe et sådant produkt. Men ved siden af ser andre varer / tjenester ikke så dyre ud. Naturligvis skal den høje pris være begrundet med noget. Kvaliteten, skønheden, stilen af et sådant produkt skal vælges specielt. Butikken skal have et "museumshjørne", hvor de, der ønsker det, kan stirre på det super-dyre tilbud.

Trin 4

Lav en regelmæssig afskrivning på de varer, hvorfra du planlægger at have hovedindkomsten. Hvis produktet sælges overalt, og kunderne kender priserne meget godt, kan du målrette mod dine konkurrenter. Hvis der sjældent er købte varer i sortimentslinjen, kan den korrekte pris for dem være højere end normalt.

Trin 5

Testpristærskler. Baseret på personlig erfaring og af psykologiske årsager kan købere betragte en bestemt pris som acceptabel og ikke tænke på mængden af penge. Hvis tallet er lidt højere, begynder kunderne at analysere og tvivle. Prøv at sætte forskellige tal: 99, 100, 104 osv. Ændre priser, måle resultater, drage konklusioner om rigtigheden baseret på markedets reaktion.

Anbefalede: