Sådan Finder Du Ud Af Kontoen På Et Plastikkort

Indholdsfortegnelse:

Sådan Finder Du Ud Af Kontoen På Et Plastikkort
Sådan Finder Du Ud Af Kontoen På Et Plastikkort

Video: Sådan Finder Du Ud Af Kontoen På Et Plastikkort

Video: Sådan Finder Du Ud Af Kontoen På Et Plastikkort
Video: Влад А4 и Директор против СИРЕНОГОЛОВОГО 2024, Kan
Anonim

Du kan se kontonummeret, der er knyttet til dit plastkort i internetbankvirksomhed, finde ud af det via telefonens kreditcenter eller under et personligt besøg på bankens kontor. For nogle kan det ses efter godkendelse i pengeautomaten, men kontoen vises muligvis ikke fuldt ud.

Sådan finder du ud af kontoen på et plastikkort
Sådan finder du ud af kontoen på et plastikkort

Er det nødvendigt

  • - Bank kort;
  • - en computer med internetadgang
  • - telefon;
  • - pas
  • - Hæveautomat.

Instruktioner

Trin 1

Hvis kontoen efter autorisation i internetbank ikke umiddelbart er synlig på skærmen, skal du gå til fanen interface "Konti og kort", "Kontooplysninger" eller et andet navn, der ligner samme betydning.

I nogle tilfælde bliver du nødt til at vælge det bankprodukt, der er af interesse, fra den generelle liste.

Evnen til at kopiere en faktura fra en elektronisk kilde er praktisk, når du udfylder betalingsoplysninger på en computer, da det eliminerer muligheden for en fejl, der findes, når man indtaster manuelt.

Trin 2

Bankens callcenter-telefonnummer eller mobilbanknummer er angivet på. Hvis autoinformatoren efter autorisation ikke tilbyder at vælge muligheden for at få oplysninger om kontonummeret blandt andre oplysninger om konti, der er leveret til bankens klienter, skal du give kommandoen til at oprette forbindelse til operatøren ved at trykke på den relevante tast, vent på et svar og informer om dit ønske om at finde ud af kontonummeret.

Skriv nummeret omhyggeligt ned, og læs det højt for at kontrollere, om du begik en fejl.

Trin 3

Når du besøger et bankkontor personligt, skal du vise operatøren dit pas og kort og sige, at du gerne vil finde ud af kontonummeret.

Den bedste løsning ville være, hvis disse oplysninger udskrives til dig. Ellers skal du kontrollere, om du har optaget det korrekt.

Trin 4

Hvis kontonummeret vises på skærmen efter godkendelse i pengeautomaten (normalt fra din bank, men ikke alle giver denne mulighed), skal du indsætte kortet og indtaste PIN-koden.

Kontoen kan også vises, når man anmoder om en tilgængelig saldo ved at vælge den relevante kommando i menuen og om ønsket (og for nogle banker som standard) udskrives på checken.

Hvis der ikke er planer om at foretage andre transaktioner, skal du omskrive det tyvecifrede kontonummer, trykke på knappen "Annuller" og tage kortet.

Anbefalede: