Sådan Annonceres En Taxa

Indholdsfortegnelse:

Sådan Annonceres En Taxa
Sådan Annonceres En Taxa

Video: Sådan Annonceres En Taxa

Video: Sådan Annonceres En Taxa
Video: Taxa tæl til to - Amager-Øbro i stopforbud 2024, Kan
Anonim

Bytransporttjenester håndterer ikke altid transport af passagerer rundt i byen og videre. I dette tilfælde kommer taxiselskabet til undsætning. Der er nogle gode måder at gøre et taxaagentur genkendeligt på.

Sådan annonceres en taxa
Sådan annonceres en taxa

Er det nødvendigt

  • - Annonceringsbudget
  • - reklametavler
  • - radiostation;
  • - maling til biler;
  • - visitkort.

Instruktioner

Trin 1

Beregn dit annonceringsbudget. Før du annoncerer i medierne, skal du overveje, hvor meget du kan bruge på en kampagne. Selvfølgelig har du i første omgang måske ikke mange penge til dette. Det er vigtigt at huske en ting her, alle investeringer i god reklame betaler sig mange gange, hvis dit brand bliver genkendt overalt.

Trin 2

Sæt telefonnumre på selve bilerne. De bedste taxafarver er mørke eller gule. Tag deres baggrundskontakt telefonnumre, hvor folk kan ringe til denne taxa. Dette fungerer meget effektivt, da du ikke investerer meget i reklame, men du også udfører konstant PR for dit bureau, bare ved at køre rundt i byen. Brug lyse farver på en mørk bilbaggrund eller omvendt. Så vil du helt sikkert blive bemærket, og succes er garanteret!

Trin 3

Placer reklametavler på siden af hovedgaderne med telefonnumre. Bannere eller store plakater på byens hovedgader er også en meget produktiv reklamemetode. Det er vigtigt, at antallet af taxaer er let at huske. Sæt bare telefonnumrene på billboardet i lodret position og underskriv under og over, at det f.eks. Er "Taxi Premiere". Det tilrådes at skrive tal med gul eller rød fed skrift. Så vil de helt sikkert blive bemærket og skelnes fra andre reklamer af denne type.

Trin 4

Giv alle dine passagerer taxi-visitkort eller rabatkort. Dette er en anden populær metode, og det fungerer faktisk! Hvorfor? Alt er simpelt - efter rejsen har passageren allerede dine data og gemmer visitkortet i sin tegnebog. Nogle gange vil han altid kontakte din taxitjeneste. Venner og bekendte kan overføre disse visitkort til hinanden! Og hvis du også giver rabatter, for eksempel på 10 ture eller mere, så vær sikker på at du altid vil have nok kunder!

Trin 5

Giv en kort annonce på lokalradio. Når du allerede har tilstrækkelige midler, skal du nedskrive en lille annonce til radioen, bogstaveligt talt i 5-7 sekunder. Det er bedst egnet til dette formål er den lokale filial af "AutoRadio" eller enhver anden. Før det skal du analysere godt, når potentielle kunder kan lytte til dig, og du er velkommen til at forhandle med radiostationen om reklame.

Anbefalede: