Sådan Overføres Penge Til En Vens Konto

Indholdsfortegnelse:

Sådan Overføres Penge Til En Vens Konto
Sådan Overføres Penge Til En Vens Konto

Video: Sådan Overføres Penge Til En Vens Konto

Video: Sådan Overføres Penge Til En Vens Konto
Video: Stellar XLM - перевод и вывод на LOBSTR кошелёк 2024, September
Anonim

Med den voksende popularitet af banktjenester har flertallet af mennesker i den erhvervsaktive alder nu bankkonti. Dette kan være en lønkonto, der åbnes af en virksomhed, en opsparingskonto eller endda en konto, der specifikt bruges til onlinekøb. Og folk er begyndt at indse bekvemmeligheden ved at bruge banktjenester. For eksempel, hvis din ven har en bankkonto, kan du om nødvendigt overføre penge til hans konto, selvom han er i en anden by eller et andet land.

Sådan overføres penge til en vens konto
Sådan overføres penge til en vens konto

Er det nødvendigt

  • - bankoplysninger om en ven
  • - hans fulde efternavn, navn og patronym
  • - penge til overførsel
  • - pas.

Instruktioner

Trin 1

Åbn din bankkonto. Det er muligt at foretage en overførsel til en anden person uden at åbne en konto, men hvis du ofte foretager overførsler, er det stadig mere bekvemt at have en. Når du åbner din konto, er det også muligt at spare på bankkommissionen - det bliver mindre.

Hvis du kun har brug for en konto til overførsler, er det ikke nødvendigt at bestille et plastkort, da du skal betale for dets service. Uden et kort kan du åbne en konto gratis, for eksempel i Sberbank.

Trin 2

Kom til en af de bankkontorer, hvor din konto åbnes. Tag dit pas og dine penge, hvis du har brug for at supplere din konto. Kontakt bankens medarbejder i banken, han giver dig en formular, der skal udfyldes. Angiv i dit efternavn, fornavn og patronymic samt navn og bankoplysninger på den ven, som du overfører penge til. Bankoplysninger skal ikke kun indeholde kontonummeret, men også navnet på banken, dens BIC og korrespondentkonto. Alle disse data er i den aftale, som din ven indgik med banken, da han åbnede sin konto.

Hvis du er bange for, at du udfylder ansøgningen forkert, skal du give den til en bankspecialist sammen med detaljerne på en vens konto. Men glem ikke at dobbelttjekke og underskrive den udfyldte formular.

Trin 3

Hvis der ikke er nok penge på din konto, skal du fylde dem op via kassereren. Sørg for at samle din kopi af overførselskvitteringen.

Trin 4

Hvis din finansielle institution leverer internetbankydelser, kan du foretage en overførsel derhjemme ved at åbne bankens websted. For at gøre dette skal du først få et brugernavn og en adgangskode for at bruge systemet, derefter gå til din personlige konto på din banks websted og vælge "foretag en pengeoverførsel". I den formular, der vises, skal du indtaste din vens kontooplysninger, hans navn og beløb. Når du har udfyldt alle felter, skal du klikke på "Send". Du kan kontrollere, om overførslen var vellykket, i afsnittet om transaktionsstatistikker på din personlige konto.

Anbefalede: