Sådan Overføres Penge Fra Et Mobilnummer Til Et Sberbank-kort

Indholdsfortegnelse:

Sådan Overføres Penge Fra Et Mobilnummer Til Et Sberbank-kort
Sådan Overføres Penge Fra Et Mobilnummer Til Et Sberbank-kort

Video: Sådan Overføres Penge Fra Et Mobilnummer Til Et Sberbank-kort

Video: Sådan Overføres Penge Fra Et Mobilnummer Til Et Sberbank-kort
Video: XRP AIRDROP på Bitforex! Sologenisk, hvordan man får tokens 2024, Kan
Anonim

Oftest bruges et bankkort til at genopfylde gadgets konto, men der er omstændigheder, hvor det er nødvendigt at udføre den modsatte handling: Overfør penge fra telefonen til kortet. Mobilnetoperatører giver mulighed for at trække penge til et Sberbank-betalingskort på få minutter.

Sådan overføres penge fra et mobilnummer til et Sberbank-kort
Sådan overføres penge fra et mobilnummer til et Sberbank-kort

Du kan overføre penge fra en mobilkonto til et Sberbank-kort via mobiloperatørens personlige konto og direkte fra en smartphone, hvis Mobile Bank-tjenesten er tilsluttet. Dette er en ubetinget tilstand. Og en ny nuance skal tages i betragtning: handlingen er ikke tilgængelig for indehavere af Maestro-kortet, som har et 18-cifret nummer. Du kan hæve penge på Mir-, Visa- og MasterCard-kort uden problemer.

Hvert mobilfirma har sine egne regler for overførsel af penge. Det almindelige er, at de kun kan deponeres på et betalingskort. Udtrykket for kreditering af kortkontoen adskiller sig heller ikke, fordi det afhænger af banktjenestens algoritme. Den tilladte tilmeldingsperiode er tre dage.

Sådan overføres penge fra MTS til et Sberbank-kort

Hvis du er MTS-abonnent, kan du overføre din økonomi fra din telefon til plastik fra udbyderens personlige konto eller fra hjemmesiden pay.mts.ru. Åbn "let betaling" → "overførsel til bankkort". Udfyld alle felterne. Bekræft handlingen ved at indsætte kodecifrene i den relevante kolonne. En besked med en kode sendes til din smartphone.

MTS har de mest gunstige betingelser for overførsel fra en telefon til et Sberbank-kort: provision 4%, men ikke mindre end 60 rubler; du kan trække et beløb fra 1, 7 til 15 tusind rubler; fem transaktioner om dagen er tilgængelige. Andre operatører har ikke så loyale betingelser, men der er mulighed for at overføre penge på to måder.

Sådan overføres penge fra "Beeline"

Du kan overføre penge fra Beeline til plast fra din telefon eller fra enhver gadget, der er forbundet til Internettet. Det er ret simpelt at gøre det fra din mobil, bare ring beskeden: "kortnummer på kortbeløbet" og send det til 7878.

Du kan også let "dreje" operationen fra computeren. Gå til din personlige konto i afsnittet "overførsler fra din telefon til et bankkort". Angiv de nødvendige oplysninger i formularen, bekræft operationen ved at indtaste den kode, du vil modtage via SMS.

Betingelserne for denne operation er som følger: Ved overførsel af 50-1000 rubler er provisionen et fast beløb på 50 rubler, hvis beløbet er højere, vil provisionen være 5,95% plus 10 rubler. Minimumet for tilbagetrækning til plast er 50, maksimumet er 14.000 rubler.

Sådan overføres penge fra Megafon til et Sberbank-kort

Alle blev overgået af Megafon, dets provisioner for at trække penge fra telefonkontoen er ret høje: for betalinger op til 5000 rubler - 7, 35% + 95 rubler. For en overførsel på 5000 rubler og derover skal du betale 259 rubler + renter.

Brugerne af denne operatør kan overføre fra en mobil til et betalingskort via SMS. Det er nødvendigt at skrive teksten: "kortnummer på kortet, dets udløbsdato beløb" og sende det til servicenummer 3116.

Du kan lave en oversættelse fra udbyderens officielle hjemmeside. Gå til din personlige konto, åbn afsnittet "pengeoverførsler" → "overførsel af midler til et bankkort. Indtast de nødvendige oplysninger i formularen. Telefonen modtager en bekræftelse på, at operationen var vellykket. Den etablerede overførselsgrænse er ikke mere end 15.000 rubler.

Selvfølgelig er det ofte upraktisk at overføre penge fra en telefon til et Sberbank-kort, når alt kommer til alt er provisionen høj. Men der er situationer, hvor det simpelthen er nødvendigt at lave en oversættelse. Og viden om, hvordan man bruger denne mulighed, vil være nyttig.

Anbefalede: