Sådan Placeres Penge På En Yandex-tegnebog

Indholdsfortegnelse:

Sådan Placeres Penge På En Yandex-tegnebog
Sådan Placeres Penge På En Yandex-tegnebog

Video: Sådan Placeres Penge På En Yandex-tegnebog

Video: Sådan Placeres Penge På En Yandex-tegnebog
Video: Напишите на лавровом листе эту цифру и положите в кошелек 2024, April
Anonim

Elektroniske betalingssystemer er praktiske til at gennemføre monetære transaktioner på Internettet. De tre mest populære "tegnebøger" inkluderer en enkel og offentlig service "Yandex. Money".

Sådan placeres penge på en Yandex-tegnebog
Sådan placeres penge på en Yandex-tegnebog

Rentabel pungpåfyldning

Yandex giver brugerne rigelige muligheder for at foretage monetære transaktioner, det er kun nødvendigt, at saldoen på tegnebogen er positiv. Derfor er spørgsmålet relevant: "hvordan man lægger penge på tegnebogen." På vej til arbejde, fra arbejde eller mens du handler, kan du bruge terminalen og "smide" kontanter i Yandex-tegnebogen.

Det er ikke kun praktisk, det er rentabelt - de fleste terminaler, inklusive Sberbank, tager ikke provision, og krediteringsperioden er øjeblikkelig. På terminalen skal du vælge "kontantbetalinger" → "betalinger i organisationen" → "Yandex. Money" - "indtast" kontonummeret, indsæt regningerne og klik på "betal". Glem ikke at indsamle og opbevare din kvittering. Der er ingen kontanter, men der er et bankkort - overfør penge til Yandex. Money uden provision via en terminal eller pengeautomat ved hjælp af dit kort.

Der er ingen terminal i nærheden eller fungerer ikke (nogle gange sker det), løb ind i en filial af enhver bank eller det russiske post og send kontant ved overførsel til en Yandex-tegnebogskonto. I kommunikationssaloner og internetcaféer er der som regel Euroset-kontanter - brug deres tjenester.

Online balance påfyldning

Fyld din Yandex-tegnebog op uden at forlade dit hjem - der er mange måder at gøre dette på. En af dem er at lægge penge på Yandex-tegnebogen gennem Sberbank-online fra kortkontoen. Indtast Sberbanks "personlige konto", vælg "hurtig betaling", angiv det kort, hvorfra du vil afskrive penge, nummeret på Yandex-kontoen - "betal". Der er ingen provision til denne operation. Denne service leveres også af andre banker - listen kan ses her

Du har et mobiltelefonnummer knyttet til din Yandex-tegnebog - fantastisk, brug dette og overfør penge til Yandex. Money via din telefon. Ud over telefonen kan du linke Qiwi, Webmoney-betalingssystemerne til tegnebogen og overføre penge fra dem til Yandex og omvendt. Du kan betale for tjenester via Yandex-systemet og uden at genopfylde tegnebogssaldoen direkte fra det vedhæftede bankkort. Vælg mellem den tilbudte en bekvem måde for dig og genopfyld kortsaldoen.

Anbefalede: