Hvordan Man Navngiver En VVS-butik

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Navngiver En VVS-butik
Hvordan Man Navngiver En VVS-butik

Video: Hvordan Man Navngiver En VVS-butik

Video: Hvordan Man Navngiver En VVS-butik
Video: Min opgave er at observere skoven, og her sker noget mærkeligt. 2024, Kan
Anonim

Intet gør internetgæster og freelancere sjovere end VVS-spørgsmål og opgaver. At komme med et anstændigt navn til en VVS-butik er dog slet ikke svært, hvis du udsætter dit smil og fokuserer et stykke tid.

Hvordan man navngiver en VVS-butik
Hvordan man navngiver en VVS-butik

Instruktioner

Trin 1

Vælg et navn baseret på hvilke produkter du vil sælge. For eksempel "VVS-udstyr", "VVS til dig", "VVS-produkter" eller endda blot - "VVS".

Trin 2

Kom med et navn baseret på størrelsen på butikken. Navnene "VVS-verdenen", "Alt til VVS", "SantekhMarket" vil være meget passende for butikker, der har et stort område eller endda besætter en hel etage.

Trin 3

Vælg et navn baseret på navnene på de varer, der præsenteres i sortimentet i din butik: "Bade og ventiler", "Vask og vandhaner", "Vandhaner og blandere". Forresten er et todelt navn lettere at huske end et enkelt navn ("Taps" eller "Baths").

Trin 4

Husk hvilke tegn i bøger og filmhelte, der kan forbindes med VVS-inventar blandt købere ("Moidodyr", "Anna-Vanna", "Afonya").

Trin 5

Gå til fremmedsprog, og vælg et navn blandt ord, der f.eks. Betyder "vand", "brusebad", "hus" osv. Sådanne navne skal skrives på kyrillisk (i overensstemmelse med "loven om reklame"). Det er dog ikke forbudt at bruge engelske ord skrevet på kyrillisk (de kan opdeles i to halvdele): "BAS", "Santech House".

Trin 6

Hvis du skal åbne en online VVS-butik, er navnene skrevet med latinske bogstaver endda velkomne. Hvis du for eksempel skal sælge elite-VVS-armaturer, ville det i dette tilfælde være passende at komme med et slags engelsk, italiensk eller endda latinsk navn, henholdsvis skrevet med latinske bogstaver. Dette vil på en eller anden måde understrege soliditeten i dit handelsselskab. For eksempel "Bagno" ("bad", italiensk), "Valvola" ("ventil", italiensk), "Aqueduc".

Trin 7

Kom med et sjovt, men ikke vulgært navn, der fremkalder tilknytning til dit produkt, vand eller blikkenslager: "San Sanych", "Kran Kranych", "Bul-Bul", "Washers chief".

Trin 8

Du bør ikke vælge epitel til de navne på varer, der er tilgængelige i din butik, da denne formel (produktets navn plus epiterne "stor", "smuk", "pålidelig") ikke fungerer i dette tilfælde. Navne sammensat på denne måde vil være tvetydige.

Anbefalede: