Sådan Overføres Penge Til Et Sberbank-kort

Indholdsfortegnelse:

Sådan Overføres Penge Til Et Sberbank-kort
Sådan Overføres Penge Til Et Sberbank-kort

Video: Sådan Overføres Penge Til Et Sberbank-kort

Video: Sådan Overføres Penge Til Et Sberbank-kort
Video: Как перевести деньги с карты на карту Сбербанка через банкомат 2024, April
Anonim

I dag er der flere muligheder for at overføre penge til et Sberbank-kort: gennem Mobile Bank ved hjælp af elektroniske pengesystemer (Webmoney, QIWI, Yandex-money), fra andre kort, gennem Sberbank Online, gennem Sberbank-terminaler eller kontant i Sberbank.

Sådan overføres penge til et Sberbank-kort
Sådan overføres penge til et Sberbank-kort

Instruktioner

Trin 1

For dem, der ikke er i stand til at overføre penge til et Sberbank-kort via Internettet, er den mest bekvemme mulighed måske at overføre dem kontant gennem Sberbanks kasserer. For at gøre dette skal du komme til filialen til Sberbank, absolut enhver i enhver by, der har et pas med dig. Naturligvis skal du kende nummeret eller detaljerne på det kort, som du planlægger at overføre til. Men ved første øjekast har den enkle metode sine ulemper. Provisionen for en sådan pengeoverførsel vil være højere end for en overførsel via en terminal eller Sberbank. Online, og det at stå i kø er en ret kedelig opgave.

Trin 2

Du kan overføre penge til et Sberbank-kort gennem terminalen. For at gøre dette skal du vælge sektionen "Betalinger og overførsler" i betalingsterminalen, så i det relevante vindue skal du indtaste nummeret på det kort, som du vil overføre kontanter til, så indsættes regninger i regningsacceptoren og overførslen er bekræftet. Det er ikke svært at overføre kontanter på denne måde, men der er meget færre terminaler, der accepterer penge end pengeautomater. Hvis du har brug for at overføre store beløb, er denne mulighed heller ikke den mest bekvemme.

Trin 3

Du kan overføre penge til et Sberbank-kort fra et andet kort. Dette er praktisk, da det indebærer flere muligheder: at have et kort (og ikke kun Sberbank), kan du overføre penge via en pengeautomat eller terminal (igen, ikke kun Sberbank, men enhver anden), Mobile Bank eller Internettet (online bank).

Trin 4

Du kan overføre penge fra kort til kort ved hjælp af en betalingsterminal eller pengeautomat på denne måde: Først indsættes et kort i kortopsamleren, derefter indtastes pinkoden, derefter går vi til "Betalinger og overførsler". Allerede der angiver vi nummeret på kortet, som pengene vil blive krediteret til, og i det relevante vindue angiver vi det beløb, der skal overføres. Så bekræfter vi overførslen.

Trin 5

Den mest omkostningseffektive måde at overføre penge fra kort til kort er at bruge Sberbank Online-systemet. Selvfølgelig skal du først registrere dig der og få et bruger-id med en adgangskode (eller flere adgangskoder). Når du har dem, indtaster du din personlige konto, finder afsnittet "Betalinger og operationer", og hvis der er flere kort, skal du vælge det, du har brug for, derefter angive kortnummeret eller kontoen til modtageren af pengene og det beløb, du skal at overføre.

Trin 6

Ved hjælp af mobilbanken kan du også overføre penge fra kort til kort. Men denne service skal være tilsluttet, og dit kort (eller flere kort) skal være knyttet til det. Du skal sende en SMS-besked til nummer 900: PEREVOD (eller OVERFØRSEL), 4 sidste cifre på dit kort, 4 sidste cifre på modtagerens kort, beløb overført. Men for at få denne mulighed skal du oprette en overførselsskabelon hos Sberbank Online eller fra en operatør eller hos en pengeautomat. Tilstedeværelsen af den modtagende part i Mobile Bank vil forenkle overførslen betydeligt. Så er der ingen grund til at oprette en skabelon, og til nummer 900 sender vi følgende SMS: PEREVOD (eller TRANSLATION), telefonnummeret på modtagerkortet uden 8, det beløb, der skal overføres.

Trin 7

Du kan overføre penge til et Sberbank-kort fra elektroniske betalingssystemer. Indtil for nylig var denne metode ikke populær, men med udviklingen af handel på Internettet er den blevet ganske populær. De mest anvendte systemer er Yandex-penge, WebMoney og Qiwi.

Anbefalede: