Sådan Overføres Penge Fra Kort Til Kort I Sberbank Gennem Nummer 900

Indholdsfortegnelse:

Sådan Overføres Penge Fra Kort Til Kort I Sberbank Gennem Nummer 900
Sådan Overføres Penge Fra Kort Til Kort I Sberbank Gennem Nummer 900

Video: Sådan Overføres Penge Fra Kort Til Kort I Sberbank Gennem Nummer 900

Video: Sådan Overføres Penge Fra Kort Til Kort I Sberbank Gennem Nummer 900
Video: Как перевести на карту сбербанка деньги с Узбекский карты! 2024, April
Anonim

Folk stræber efter at udføre så få handlinger som muligt og opnå det største resultat. Og med rette. Overførsel gennem nummer 900 er en praktisk funktion.

Sådan overføres penge fra kort til kort i Sberbank gennem nummer 900
Sådan overføres penge fra kort til kort i Sberbank gennem nummer 900

Hvornår kan du bruge tjenesten?

Ikke alle Sberbank-klienter kan overføre penge fra kort til kort via nummer 900. For at funktionen skal være tilgængelig, skal Mobile Bank være tilsluttet. Denne service kan komme til nytte i forskellige situationer. Før du tilslutter det, skal du sørge for, at det er berettiget. Deaktivering af tjenesten er ikke let, selvom det er muligt.

Hvad er fordelene ved at overføre via nummer 900

Fordelene er åbenlyse: hastighed og bekvemmelighed. Det er nok at indtaste kommandoen og bekræfte din anmodning. Det er det, operationen er afsluttet. Overførsel gennem nummer 900 sparer et par minutter eller mere. Hvis du opsummerer alle overførsler i et år, kan du få en betydelig tidsbesparelse.

Sådan foretages en overførsel via nummer 900

Der er et par enkle trin at tage. Overførsler foretages ved hjælp af kommandoer, som klienten sender via SMS til 900. Yderligere overførsler kan forenkles ved hjælp af skabeloner. Dette er ikke svært.

Trin for trin instruktioner om, hvordan du overfører penge fra kort til Sberbank-kort gennem nummer 900:

1) klienten sender en SMS med teksten: "Overfør 9 ********* 2000", hvor 9 * … er nummeret, og 2000 er beløbet;

2) en SMS leveres med en anmodning om bekræftelse;

3) betalingen bekræftes af klienten.

Hvis du har brug for at overføre mere end 8.000 rubler om dagen, fungerer denne metode ikke, fordi dette er den grænse, der er sat af Sberbank.

Sådan oprettes en skabelon

Ikke kun er selve oversættelsesproceduren elementær, du kan også oprette en skabelon, der giver dig mulighed for at undgå genindtastning af data og foretage en oversættelse med næsten intet enkelt klik. Opsætning af en skabelon er meget enkel og tager højst et minut.

Her er et eksempel på oprettelse af en skabelon: "CALL 9 ********* SERGEY" sendes til SMS-nummeret 900. Det er det, skabelonen er klar, den blev registreret. Du kan begynde at bruge den oprettede skabelon. Til dette skal du f.eks. Bare sende "SERGEY 7000". Betalingen sker meget hurtigt.

Hvad er overførselsgebyret

Hvis afsenderens kort og modtagerens kort er Sberbank-kort udstedt i samme region, er overførslen helt gratis. Så metoden er i første omgang velegnet til folk med sådanne kort. Det er dog også fordelagtigt at bruge det ellers.

For en overførsel gennem nummer 900 fra kort, der er registreret i forskellige regioner, tager banken en provision på en procent. Er dette meget? Under hensyntagen til bekvemmeligheden ved oversættelse - nej. At spare tid er ofte vigtigere end at spare penge. Sidstnævnte er kun godt, når det er rationelt.

Anbefalede: