Hvordan Man Betaler Skat

Hvordan Man Betaler Skat
Hvordan Man Betaler Skat

Video: Hvordan Man Betaler Skat

Video: Hvordan Man Betaler Skat
Video: Hvordan betaler man skat i en enkeltmandsvirksomhed? (B-skat) 2024, April
Anonim

I dag er der mange måder at betale skat på. Du modtager en skattebesked, inden skat forfalder. Så har du muligheden for at handle på flere måder.

Hvordan man betaler skat
Hvordan man betaler skat

Den første måde er at betale skat gennem betalingsterminalen i Sberbank i Rusland. Takket være disse terminalers enkle, klare og bekvemme grænseflade kan selv en person, der ikke er klog og uerfaren i sådanne sager, foretage en betaling gennem dem. Gennem terminalerne i Sberbank of Russia kan du betale enhver form for skat, det være sig forsyningsregninger, jordskat, personlig ejendomsskat, transportafgift, øre og bøder. Og vigtigst af alt, når der betales via terminalen i Sberbank i Rusland, opkræves der ingen provision for betalingen, det vil sige, hvor mange penge du deponerede blev krediteret modtageren. Hvis du er kommet til beslutningen om at betale afgiften via terminalen i Sberbank i Rusland, skal du gøre følgende i dette tilfælde.

Ved betaling med kreditkort:

  1. Indsæt dit bankkort i åbningen mærket CARD.
  2. Indtast din pinkode.
  3. Vælg "Betalinger".
  4. Vælg betalingstype.
  5. Vælg betalingsmodtager - skattekontoret i din region. Oftest er disse oplysninger angivet på afgiftsmeddelelsen.
  6. Indtast koden vist på kvitteringen i øverste venstre hjørne, eller hvis en sådan funktion findes, skal du blot medbringe stregkoden til læsescanneren, og derefter indtastes denne 15-cifrede identifikationskode automatisk.
  7. Klik på "Fortsæt" og kontroller oplysningerne.
  8. Hvis alt er indtastet korrekt, så "Accepter".
  9. Tag en check.

Ved kontant betaling:

  1. Vælg Kontant betaling.
  2. Gå videre fra det andet til det 7. punkt på samme måde, som hvis du betalte med kreditkort.
  3. Vælg "Indbetal kontant".
  4. Indsæt kontanter i regningsacceptoren. Terminalen udsteder ikke ændringer, så overbetaling vil blive opkrævet mod den efterfølgende betaling for denne skat.
  5. Fortsæt derefter på samme måde, som hvis du betalte med kreditkort.

Du har et alternativ til at arbejde med en terminal. Du kan foretage en betaling på den gamle måde - via mail. Ulemperne ved en sådan betaling er langsom service, køer. Du kan også foretage en betaling via Sberbanks elektroniske kontantkontor. Du skal indtaste dine pasoplysninger, skatteidentifikationsnummer og din PIN-kode i de relevante felter. Men du bliver nødt til at gøre dette på egen risiko og risiko, da tyveri af PIN-koder via internettet i øjeblikket er voldsomt.

Anbefalede: