Sådan Deponeres Penge Gennem Mobilbanken "Sberbank"

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deponeres Penge Gennem Mobilbanken "Sberbank"
Sådan Deponeres Penge Gennem Mobilbanken "Sberbank"

Video: Sådan Deponeres Penge Gennem Mobilbanken "Sberbank"

Video: Sådan Deponeres Penge Gennem Mobilbanken
Video: Sådan downloader du Danske Bank (NY Mobilbank DK) på din nye Huawei telefon 2024, April
Anonim

Hver indehaver af et Sberbank-plastkort har mulighed for at aktivere Mobile Bank-tjenesten. Med sin hjælp kan du lægge penge på en mobiltelefon ved kun at bruge en computer, der er forbundet til internettet.

Sådan deponeres penge via mobilbank
Sådan deponeres penge via mobilbank

Er det nødvendigt

  • - tjek med engangskodeord;
  • - tjek med identifikator og permanent adgangskode
  • - en computer tilsluttet internettet
  • - mobiltelefon.

Instruktioner

Trin 1

Find den nærmeste pengeautomat i Sberbank. Sæt plastkortet i modtageren. Vælg russisk, og indtast dit firecifrede kodeord. En menu åbnes. I det skal du vælge "Internet Service" -punktet. Udskriv derefter en check med en identifikator og en permanent adgangskode for at komme ind i Sberbank Online. Hvis du ikke har aktiveret Mobile Banking-tjenesten, skal du udskrive en check med tyve engangsadgangskoder.

Trin 2

Gå til Sberbanks officielle hjemmeside - www.sbrf.ru Klik på Sberbank online @ yn-fanen. Et login-vindue åbnes foran dig. Systemet beder dig om at indtaste dit id og din permanente adgangskode, der er angivet i checken.

Trin 3

Bekræft indgangen med en engangsadgangskode eller SMS, som kommer til den telefon, der er tilsluttet mobilbanken. En liste med tyve engangsadgangskoder kan fås ved enhver Sberbank-pengeautomat. Hovedmenuen "Sberbank Online @ yn" åbnes foran dig. Du kan se den aktuelle saldo samt de sidste transaktioner, der er udført på kortet.

Trin 4

Vælg fanen "Kort". En liste over dine plastkort åbnes. Vælg den, som du vil supplere din mobiltelefonsaldo med. Klik på knappen "Betalinger og transaktioner". På listen, der åbnes, skal du vælge "Mobilkommunikation". Find ikonet for din mobiloperatør, og klik på det med markøren.

Trin 5

Indtast det mobiltelefonnummer, du vil supplere. Du skal indtaste de sidste ti cifre, det vil sige i formatet 9xx xxx xx xx. I det næste vindue skal du indtaste det beløb, du vil blive krediteret. Nedenfor skal du kontrollere rigtigheden af den valgte konto til debitering af midler. Klik på Fortsæt.

Trin 6

Kontroller, at alle de indtastede data er korrekte. Vælg "Bekræft med sms" eller "Bekræft med check" nederst. Indtast en engangskodeord. Klik på knappen Bekræft. Efter et par sekunder udsender systemet en rapport om den udførte operation. Hvis du ønsker det, kan du udskrive en kvittering på en printer.

Anbefalede: