Sådan Bestiller Du Et Uddrag Fra Registret

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bestiller Du Et Uddrag Fra Registret
Sådan Bestiller Du Et Uddrag Fra Registret

Video: Sådan Bestiller Du Et Uddrag Fra Registret

Video: Sådan Bestiller Du Et Uddrag Fra Registret
Video: Sådan bestiller du en parkerings dags- eller ugebillet på Frederiksberg - Borgerservice to go 2024, April
Anonim

Unified State Register of Legal Entities indeholder oplysninger om virksomheden: information om grundlæggernes sammensætning, om hovedet, placering, typer af aktiviteter, filialer. Du kan bestille et uddrag fra registret på enhver tilgængelig måde.

Sådan bestiller du et uddrag fra registret
Sådan bestiller du et uddrag fra registret

Instruktioner

Trin 1

For at få oplysninger om virksomheden indeholdt i statsregistret skal du udarbejde en forespørgsel til den territoriale skattemyndighed. Brevet skal angive virksomhedens navn og dets organisatoriske og juridiske form.

Trin 2

Indtast i bogstavteksten hovedstatens registreringsnummer for den juridiske enhed (OGRN), skatteyderens identifikationsnummer (TIN) og koden for årsagen til registrering (KPP). Anmodningen fremsættes i fri form med angivelse af de formål, hvortil der kræves et uddrag fra registret, underskrevet af hovedet og certificeret af virksomhedens segl.

Trin 3

Denne anmodning kan indgives personligt til skattemyndigheden eller sendes via mail. Udtrykket for produktion af et ekstrakt er fem arbejdsdage. For at modtage et presserende uddrag fra registret (kvittering næste hverdag) skal du betale statsafgiften gennem Sberbank i Rusland og vedlægge en kvittering med bankens betalingsmærke til anmodningen.

Trin 4

Du kan også bestille et uddrag via Internettet. På denne måde kan du kun få data om din egen virksomhed. Gå til det officielle websted for Inspektoratet for Federal Tax Service, og udfyld formularen i tilstanden "Opret en ny applikation". Sørg for at angive hovedstatens registreringsnummer for den juridiske enhed (OGRN) og den måde, du vil modtage uddraget på.

Trin 5

På en elektronisk anmodning kan et uddrag fra statsregistret leveres på tre måder. Den første er via Internettet. Et sådant uddrag indeholder data fra registret, åbent for offentlig adgang, det inkluderer ikke pasdata, oplysninger om aktuelle konti og enkeltpersoners adresser. Et sådant uddrag bærer ikke skattemyndighedens segl.

Trin 6

For at modtage en erklæring med mærkerne fra Federal Tax Service Inspectorate skal du hente den personligt. Du kan også vælge modtagelsesmetoden via "mail", så kommer den til den juridiske enheds adresse. I "Vis status for behandling af tidligere indsendte ansøgninger" vil du være i stand til at spore status for din ansøgning.

Anbefalede: