Hvor Skal Du Trække Webpenge Kontant

Indholdsfortegnelse:

Hvor Skal Du Trække Webpenge Kontant
Hvor Skal Du Trække Webpenge Kontant

Video: Hvor Skal Du Trække Webpenge Kontant

Video: Hvor Skal Du Trække Webpenge Kontant
Video: Giver det stadig mening, at Danmark har kontanter? 2024, Kan
Anonim

Elektroniske penge er relevante, det er praktisk at bruge dem til at betale for tjenester og varer uden at forlade computeren. Folk, der tjener penge på Internettet før eller senere, beslutter at udbetale fra WebMoney elektroniske tegnebog, da kontanter er mere værdifulde.

Hvor skal du trække webpenge kontant
Hvor skal du trække webpenge kontant

Repræsentanter for nogle erhverv, hvis tjenester betales i virtuel valuta, er interesserede i at trække deres optjente midler ud på bankkonti med henblik på yderligere brug.

Tilknytning af et kort til en tegnebog

Penge i elektronisk form fra webmoney kan trækkes tilbage til et bankkort ved at linke dem til en tegnebog. Hvordan gør man det:

1. Log ind på din personlige konto på Webmoney og gør dig bekendt med de kontantudtagningsmetoder, der findes der. Gå til det øverste panel i sektionen "mere", og vælg "tilbagetrækning" -punktet. En side åbnes, hvor du kan se populære tilbagetrækningsmetoder.

2. Vælg en tilbagetrækningsmetode. Den mest anvendte metode er overførsel til et bankkort. Ved at klikke på valutaen kan du få alle oplysninger om den valgte metode. Derefter leveres en liste over banker og kort, der let kan knyttes til din konto.

3. Når du har valgt en bank, skal du linke den til din tegnebog. Der er ingen vanskeligheder her, alle transaktioner udføres via bankorganisationens websted. Når du har valgt en bank, modtager du yderligere instruktioner ved at gå til det officielle websted. I slutningen af alle de handlinger, der er angivet i instruktionerne, forbindes kortet.

Derefter kan du i din personlige Webmoney-konto se varen "digitale kontanter".

Udbetaling af kontanter fra en elektronisk tegnebog til enhver bank med et eksisterende bankkort, som der er et link til

Elektroniske midler kan trækkes tilbage til enhver bankkonto, som kortet allerede er knyttet til, for yderligere kontantudtag. Handlinger:

1. Log ind på din WebMoney-konto, gå til afsnittet "mere" og klik derefter på "tilbagetrækning" -elementet. Der åbnes en ny side, hvor sektionen "hvor skal trækkes tilbage" vælges.

2. Det næste trin er at vælge emnet "til en bankkonto". Klik på "bankoverførsel" og den valuta, du har brug for, i det vindue, der åbnes.

3. Find derefter "Webmoney Banking". Knappen "Enter" er placeret øverst til venstre. Du skal indtaste dit brugernavn og din adgangskode.

4. Når du er logget ind på systemet, skal du vælge R-tegnebogen og "udgående transaktioner". På den nye side, der åbnes, skal du angive bankdata og den aktuelle konto, som kortet er knyttet til.

5. Hvis der er behov for at finde ud af bankoplysningerne, skal du gå til din personlige konto på dens officielle hjemmeside.

6. På næste side skal du angive det beløb, der skal overføres, og trykke på "frem". Marker afkrydsningsfeltet og accepter aftalen. Angiv derefter formålet med betalingen, og klik på "videresend";

7. Det sidste trin er at gemme betalingen og sende den til bekræftelse. Resultatet af operationen kan findes på Webmoney Keeper. Hvis alt er i orden, kommer regningen.

8. Fakturaen er synlig på hovedsiden i afsnittet "faktura til betaling". Det sidste trin er at åbne en konto og foretage en betaling.

Med denne overførselsmetode kan du ikke have et kort, men bruge det tilgængelige.

Der er ingen problemer med overførslen, men en mere bekvem måde at hæve penge på, som mange tror, er et bankkort, der er specielt åbnet og knyttet til kontoen. Du kan også bruge en anden metode til at trække penge ud - øjeblikkelige vekslere.

Anbefalede: