Sådan Registreres En QIWI-tegnebog

Indholdsfortegnelse:

Sådan Registreres En QIWI-tegnebog
Sådan Registreres En QIWI-tegnebog

Video: Sådan Registreres En QIWI-tegnebog

Video: Sådan Registreres En QIWI-tegnebog
Video: QIWI: быстрая регистрация и идентификация киви кошелька 2024, April
Anonim

Næsten alle aktive internetbrugere har e-tegnebøger i sådanne betalingssystemer som Yandex. Money og WebMoney. Ud over disse elektroniske betalingssystemer er der en anden lige så almindelig betalingstjeneste - Visa QIWI Wallet. Ved hjælp af QIWI-tegnebogen kan du betale for forskellige tjenester (internet, mobil kommunikation, Skype, boliger og kommunale tjenester osv.) Og købe varer i onlinebutikker.

Sådan registreres en QIWI-tegnebog
Sådan registreres en QIWI-tegnebog

Instruktioner

Trin 1

For at oprette en QIWI-tegnebog skal du gå til det officielle websted for Visa QIWI Wallet-betalingssystemet. Efter at have klikket på det link, der er beregnet til at gå til registreringsformularen, åbnes et vindue, hvor du skal angive dit mobiltelefonnummer (dette nummer vil også fungere som kontonummer i betalingssystemet i fremtiden). Vi sætter et kryds foran punktet "Jeg accepterer vilkårene i aftalen" og indtaster captcha (sikkerhedskode fra billedet) for at bekræfte, at du er et menneske, ikke en robot, og klik derefter på knappen "Registrer".

Trin 2

Hvis alle data blev angivet korrekt, modtager du en SMS-besked på din telefon, der indeholder adgangskoden til at komme ind i systemet (hvis du ønsker det, kan du ændre det til dit eget ved at klikke på "Indstillinger" -linket i din personlige konto). Vi vender tilbage til hovedsiden på Visa QIWI Wallet-betalingstjenestesiden og logger ind ved hjælp af adgangskoden fra SMS'en.

Trin 3

Du kan genopfylde en QIWI-tegnebog fra et bankkort gennem QIWI-terminaler såvel som fra WebMoney og Yandex. Money e-tegnebøger.

Trin 4

Ved hjælp af QIWI-tegnebogen kan du betale for tjenester fra internetudbydere og mobiloperatører, tilbagebetale et lån, supplere onlinespil, købe billetter og købe varer i forskellige onlinebutikker.

Trin 5

Hvis det ønskes, kan QIWI-tegnebogen linkes til et bankkort og nemt overføre penge fra en elektronisk tegnebog til en kortkonto.

Anbefalede: