Sådan Får Du Vist Saldoen På Et Bankkort

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Vist Saldoen På Et Bankkort
Sådan Får Du Vist Saldoen På Et Bankkort

Video: Sådan Får Du Vist Saldoen På Et Bankkort

Video: Sådan Får Du Vist Saldoen På Et Bankkort
Video: УКРАЛИ НОЖНИЦЫ ИЗМЕРЕНИЙ у ДЕМОНА! Кукла Чаки и Аннабель в реальной жизни! 2024, April
Anonim

Fremgangsmåden til kontrol af saldoen på kortet er ret enkel. Men banker forsøger stadig at gøre denne procedure endnu mere bekvem og enkel for kunden. Klienten skal have tillid til den bank, som han stoler på sine midler til.

Sådan får du vist saldoen på et bankkort
Sådan får du vist saldoen på et bankkort

Er det nødvendigt

Mobiltelefon, internet eller pengeautomat, plastkort eller kortnummer, pinkode

Instruktioner

Trin 1

Der er flere måder at kontrollere saldoen på et bankkort. En af dem er at kontrollere saldoen gennem selvbetjeningsterminaler. For at kontrollere saldoen er det nok at gå til pengeautomaten, indsætte kortet, indtaste pinkoden, vælge den relevante menu (saldoanmodning eller anmodning om kontosaldo) og vente på, at kvitteringen udskrives med den kontosaldo, der er angivet i den.

Trin 2

Du kan også kontrollere din saldo via mobile banksystemer. Mange kreditorganisationer (banker) leverer denne service. Dens betydning er, at kortkontonummeret er "bundet" til telefonnummeret, og ved hjælp af sms-anmodninger kan du udføre en bestemt liste over operationer med kortet. Hver bank tilbyder sin egen liste over tjenester, du kan stifte bekendtskab med den og aktivere denne service i enhver bankfilial eller på bankens websted. Den eneste forskel mellem en servicepakke via en mobilenhed og en pengeautomat eller internetbank er, at disse tjenester betales. Et bestemt beløb vil blive debiteret fra klientens konto hver måned for at bruge tjenesten. Det er ret nemt at kontrollere saldoen via en mobiltelefon, for dette skal du være tilsluttet mobilbanktjenesten og vide, hvilken kombination af symboler eller numre skal sendes til et specifikt kort nummer. Som svar modtager du en SMS-besked, der angiver saldoen på kortkontoen.

Trin 3

Du kan også kontrollere saldoen på kortet ved hjælp af Internettet. Men ikke alle banker giver sådanne muligheder. ingen kan sikre fuldstændig sikkerhed af internetkanaler. For at regulere kortkonti via Internettet er det nødvendigt at registrere kortet på bankens websted. Forbindelsen foretages en gang, og derefter har brugeren en personlig konto på bankens hjemmeside, hvorfra det er muligt at udføre transaktioner med kort uden at forlade hjemmet. For at kontrollere saldoen via Internettet skal du blot indtaste den personlige konto på bankens websted, og vælg den relevante menu (kontosaldo eller kortsaldo). Skærmen viser det resterende beløb på kontoen.

Trin 4

Den sidste måde at kontrollere saldoen er at ringe til bankoperatøren. I denne procedure er alt ret simpelt: ring bare til bankens hotline (du kan se på bankens websted eller finde ud af det i enhver filial), informer operatøren om efternavn, fornavn, patronym, kortnummer (hvis der er flere konti) og et hemmeligt ord (angivet i dokumenterne til kortet), og operatøren rapporterer kontosaldoen.

Anbefalede: