Sådan Kontrolleres Kontoen På Kortet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kontrolleres Kontoen På Kortet
Sådan Kontrolleres Kontoen På Kortet

Video: Sådan Kontrolleres Kontoen På Kortet

Video: Sådan Kontrolleres Kontoen På Kortet
Video: 10 Inställningar du MÅSTE stänga av på din telefon!!!!! 2024, April
Anonim

Det er normalt let at kontrollere din bankkortsaldo. Dette kan gøres på enhver pengeautomat, telefonisk eller via internettet. Denne mulighed er for det meste gratis, men det kan koste et lille beløb, der opkræves månedligt, årligt eller på engangsbasis.

En af måderne til hurtigt at kontrollere balancen på kortet er en pengeautomat
En af måderne til hurtigt at kontrollere balancen på kortet er en pengeautomat

Er det nødvendigt

  • - et plastkort
  • - banktelefonnummer
  • - mobiltelefon eller fasttelefon
  • - en computer;
  • - adgang til Internettet
  • - skrabelod (hvis tilgængelig) og en mønt
  • - Hæveautomat.

Instruktioner

Trin 1

Forskellen mellem et plastkort og kontanter i en tegnebog er, at du ikke kan fortælle, hvor mange penge der er på det. Der kunne være milliarder, måske nul. Mange banker leverer en service til at informere klienten om saldoen på kontoen og alle bevægelser af penge gennem den via SMS og / eller e-mail.

Beskeder om kreditering og debitering af penge på kontoen modtages efter hver operation. Derudover informerer banken om kontosaldoen en gang om dagen. Denne service kan leveres mod et separat gebyr eller inkluderes i pakkeprisen med en årlig eller månedlig provision. Men det giver dig ikke altid mulighed for at få svar på, hvor mange penge der er tilgængelige lige nu.

Trin 2

En af måderne til hurtigt at kontrollere balancen på kortet er en pengeautomat. I dette tilfælde er det ikke nødvendigt at kigge efter din banks enhed, det gør nogen, der er ved hånden. Indsæt kortet i pengeautomaten, indtast PIN-koden, og vælg "Kontosaldo" (eller " Kontosaldo"). Nogle pengeautomater udskriver straks en kvittering med svaret på vores spørgsmål, andre tilbyder et valg - vis det på kvitteringen eller på skærmen. Når du har svaret, tilbyder pengeautomaten oftest et valg, om du vil have en anden transaktion (træk kontant, betal gennem enheden til tjenester osv.) eller afhent kortet. Men der er dem, der straks giver kortet.

Trin 3

For at kontrollere din konto via telefon skal du ringe til banken. Telefonnummeret er angivet på bagsiden af kortet. Ofte er der sammen med bynummeret også et gratisnummer til den, der ringer op, med et præfiks 800. I dette tilfælde betaler banken for samtalen. Dette er praktisk, når du foretager opkald fra en mobiltelefon eller fra en anden by.

Mest sandsynligt vil en autoinformator svare, hvis meddelelser fortæller dig, hvilken tast du skal trykke på for at vælge den ønskede mulighed. For identifikation vil banken bede dig om at indtaste kortnummeret. Normalt kræves der også en særlig kode, som klienten modtager med kortet, når han aktiverer tjenesten, eller han finder på, når han aktiverer kortet.

Trin 4

I nærværelse af internetbankvirksomhed (den leveres af de fleste kreditorganisationer, da der under moderne forhold normalt ikke er nogen mening i banktjenester uden den), kan saldoen let kontrolleres via Internettet. For at gøre dette skal du gå til den relevante side på bankens websted og indtaste dit brugernavn og din adgangskode.

Nogle banker udsteder også skrabelodder med variable koder til kunder. Systemet beder om kodenummeret, klienten sletter beskyttelsesfeltet på kortet overfor det tilsvarende ciffer (helst med kanten af en mønt) og indtaster den åbnede kode. Så er det tilbage at navigere i linkene i systemgrænsefladen.

Anbefalede: