Hvordan Man Navngiver En Sportsklub

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Navngiver En Sportsklub
Hvordan Man Navngiver En Sportsklub

Video: Hvordan Man Navngiver En Sportsklub

Video: Hvordan Man Navngiver En Sportsklub
Video: Установка маяков под штукатурку. Углы 90 градусов. #12 2024, April
Anonim

Sangen i den berømte tegneserie lyder: "Som du navngiver lystbåden, så vil den flyde." Glem ikke dette, når du vælger navnet på en sportsklub. Du kan ringe til en sportsklub, hvad du vil, men uden et gennemtænkt navn vil det være problematisk at få kunder.

Hvordan man navngiver en sportsklub
Hvordan man navngiver en sportsklub

Instruktioner

Trin 1

Når du kommer med et navn til en sportsklub, skal du forstå dets målgruppe tydeligt. Hvis de er velhavende mennesker, kan der tilføjes sætninger til navnet, der vil understrege institutionens elitisme. Hvis flertallet af klienter er middelklasse, kan du tænke på noget enklere. På samme tid bør klichéer og platituder undgås, såsom VIP osv.

Trin 2

Du bør tænke over og oprette en liste over adjektiver, der er forbundet med sport: sund, stærk, slank, kraftig osv. Skriv dem ned i en kolonne. Jo længere listen er, jo bedre. Forbind al din kreativitet og fantasi. Kassér ikke straks indstillinger, der synes upassende. Måske vil de danne grundlaget for det oprindelige navn.

Trin 3

Når listen over adjektiver er klar, skal du oprette en anden liste. Brug retningslinjerne i første afsnit til at oprette en liste over navneord. Bliv kreativ med denne opgave.

Trin 4

Nu er det tid til at kombinere adjektiverne fra den første liste med substantiverne fra den anden. I dette tilfælde er det ikke nødvendigt strengt at følge formlen "adjektiv og substantiv". Et interessant navn kan også komme fra andre kombinationer. For eksempel, når man komponerer to adjektiver og et substantiv, et adjektiv og to substantiver, et substantiv osv. Som et resultat vil du modtage et lyst, originalt og mindeværdigt navn til din sportsklub med næsten hundrede procent garanti.

Anbefalede: