Sådan Finder Du Ud Af Din Kontos Status På Kortet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Finder Du Ud Af Din Kontos Status På Kortet
Sådan Finder Du Ud Af Din Kontos Status På Kortet

Video: Sådan Finder Du Ud Af Din Kontos Status På Kortet

Video: Sådan Finder Du Ud Af Din Kontos Status På Kortet
Video: wifi-fjernbetjening til IR- og RF-koder Broadlink RM4C Pro, Home Assistant - styr klimaanlægget 2024, April
Anonim

I den moderne verden har næsten alle borgere en bankkonto, som kan være i form af plastkort, kreditkort, opsparingsbøger. Brugen af plastkort er meget mere praktisk end traditionelle opsparingsbøger, da førstnævnte har en række fordele. Det er nu blevet ganske let at kontrollere status for kontoen.

Sådan finder du ud af din kontos status på kortet
Sådan finder du ud af din kontos status på kortet

Er det nødvendigt

plastkort, identitetsdokument, pengeautomat, computer, internet, mobiltelefon

Instruktioner

Trin 1

Den nemmeste måde at finde ud af status på din konto er at komme til filialen eller det centrale kontor for den bank, hvor du åbnede den. Bankmedarbejdere beder brugeren om et identitetsdokument, kortnummer og et kodeord, som borgeren opfandt ved indgåelse af en aftale med denne bank. Efter en komplet kontrol af de leverede data udsteder bankmedarbejderen klienten en kvittering med den udskrevne saldo på hans konto.

Trin 2

Du kan kontrollere din kontostatus ved hjælp af en pengeautomat. For at gøre dette skal brugeren af plastkortet gå til nærmeste pengeautomat, indsætte kortet i den celle, der er reserveret til at acceptere plastkort. På det tavle, der vises, indtaster klienten PIN-koden, der gives ham i en konvolut sammen med kortet, vælger saldosektionen eller informationstjeneste i menuen. Og systemet giver brugeren status for sin konto.

Trin 3

Når klienten ikke har mulighed for at gå til pengeautomaten, kan han bruge bankens supporttjeneste. Kortholderen skal ringe op til sit nummer. Telefonsvareren giver dig de nødvendige oplysninger om plastkortkontoens tilstand.

Trin 4

I øjeblikket bruger flertallet af russiske borgere Internettet. Med sin hjælp kan du også finde ud af balancen på et plastkort. For at gøre dette anbefales det at gå til bankens hovedwebsted, hvor kundens konto er placeret. Du skal registrere dig ved at modtage en kode på din mobiltelefon. Operatøren af supporttjenesten ringer til brugeren og specificerer de nødvendige personlige data. Efter modtagelse af identifikatoren kan bankens klient gå ind på dette websted ved hjælp af hans brugernavn og adgangskode. Og i servicesektionen modtager borgeren, når han indtaster det aktuelle kontonummer, oplysninger om kontoens tilstand. Dette er muligt når som helst på dagen, hvis du har en personlig computer og en internetforbindelse.

Anbefalede: