Sådan Overføres Penge Til England

Indholdsfortegnelse:

Sådan Overføres Penge Til England
Sådan Overføres Penge Til England

Video: Sådan Overføres Penge Til England

Video: Sådan Overføres Penge Til England
Video: Hvordan skabes samfundets penge? 2024, Marts
Anonim

Der bor mange russere i Storbritannien, der har bevaret bånd med deres hjemland. Derfor kan deres venner eller familie i en eller anden situation muligvis overføre penge til dem. For at gøre dette skal du vide, hvordan du gør det.

Sådan overføres penge til England
Sådan overføres penge til England

Instruktioner

Trin 1

Brug bankens tjenester til overførslen. For at gøre dette skal du åbne en konto eller kontakte en finansiel institution, hvor du allerede har åbnet den. Når du sender penge, skal du angive nummeret på den engelske konto, bankens navn og dens internationale SWIFT-kode. Beslut i hvilken valuta du vil sende penge. Dette kan gøres i dollars, euro eller pund. Bankoverførsel tager to til tre hverdage. Hvis din bank giver en sådan mulighed, kan du foretage en pengeoverførsel på sin hjemmeside via Internettet.

Trin 2

Brug tjenester fra virksomheder, der leverer pengeoverførsler uden at åbne en konto. Western Union har det største antal filialer i Rusland. For at bruge tjenesterne i dette system skal du kende det fulde navn på den engelske adressat samt navnet på den by, hvor det er placeret. Udfyld en betalingskvittering i en af Westen Union-partnerbankerne. De kan findes på specielle gule og sorte klistermærker med firmaets navn. Betal overførselsbeløbet og omkostningerne ved levering til kassereren. Du får en kvittering med en særlig kode. Kontakt den engelske adressat via telefon eller internet, så kan han modtage sine penge om en time på ethvert Westen Union-kontor i hans by.

Trin 3

Få dig f.eks. En elektronisk tegnebog på PayPal-webstedet. Din britiske modtager skal gøre det samme. Fyld din konto med et bankkort. Foretag derefter en overførsel til den person, der skulle til, til hans virtuelle konto. Overførslen udføres med det samme efter din konto er kontrolleret af systemmoderatoren. Derefter vil din adressat være i stand til at bruge de modtagne penge på onlinekøb eller indløse dem gennem deres engelske bank. I dette tilfælde skal du betale en ekstra provision for en sådan handling. Den samme åbning og brug af tegnebogen er gratis.

Anbefalede: