Sådan Tjener Du Penge På Udveksling Af Elektroniske Penge

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tjener Du Penge På Udveksling Af Elektroniske Penge
Sådan Tjener Du Penge På Udveksling Af Elektroniske Penge

Video: Sådan Tjener Du Penge På Udveksling Af Elektroniske Penge

Video: Sådan Tjener Du Penge På Udveksling Af Elektroniske Penge
Video: Sådan Tjener Du Penge På Dine Billeder og Videoer 2024, April
Anonim

For nylig, med den kraftige udvikling af Internettet, har elektroniske penge og elektroniske valutavekslingskontorer vundet enorm popularitet. Udvekslingen finder sted næsten øjeblikkeligt og automatisk. Det mest interessante er, at du kan tjene penge på disse byttere ved at købe billigere valuta i den ene og sælge dem til en højere pris i den anden. Hvordan man gør dette er ikke svært at finde ud af.

Sådan tjener du penge på udveksling af elektroniske penge
Sådan tjener du penge på udveksling af elektroniske penge

Instruktioner

Trin 1

Det første trin er naturligvis at registrere sig i mindst to elektroniske betalingssystemer, for eksempel E-gold og WebMoney.

Trin 2

Overfør kontantbeløbet i elektroniske penge til din WebMoney-konto.

Trin 3

Tag WMZ (valuta på WebMoney), og udskift dem med E-Gold på vekselkontoret.

Trin 4

Gå nu til den vestlige veksler og foretag en omvendt udveksling fra E-Gold til WMZ. Det viser sig et overskud fra forskellen i valutakurser.

Trin 5

Følg det forrige punkt flere gange for at få mere overskud. Du kan gentage denne handling så mange gange du vil, så alt afhænger kun af din personlige tid.

Trin 6

Træk det elektroniske beløb ud, for eksempel til et bankkort, og træk det kontante beløb tilbage. Som et resultat tjener du på forskellen i valutakurser i e-valuta. Ud over de to navngivne betalingssystemer er der mange andre, hvor du også kan registrere og gennemføre betalingstransaktioner.

Trin 7

Det er også værd at bemærke, at der ud over standardindtægtsordningen er flere andre områder relateret til udveksling af elektroniske penge, som du kan tjene på. Den første er oprettelsen af dit eget elektroniske udvekslingskontor. En ret vanskelig og kostbar forretning, så hvis du ikke er bange for at tage risici, er du velkommen til at organisere din virksomhed. Den anden retning er at deltage i partnerskabsprogrammerne for den officielle veksler. Har du dit eget websted? Du er velkommen til at registrere dig i den elektroniske vekslers tilknyttede program og få en lille procentdel af overskuddet fra enhver transaktion, som den person, der er "henvist" til dig, foretager. Du kan tjene gode penge på elektroniske penge. Det vigtigste er at være smart med denne sag.

Anbefalede: