Hvordan Man Skriver En Analytisk Rapport

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Skriver En Analytisk Rapport
Hvordan Man Skriver En Analytisk Rapport

Video: Hvordan Man Skriver En Analytisk Rapport

Video: Hvordan Man Skriver En Analytisk Rapport
Video: Как настроить цели в Google Analytics и Google Tag Manager? Просто о сложном 2024, Kan
Anonim

Analytiske referencer kan kræves overalt. Dette er et obligatorisk dokument, når bestået certificering af lærere, de kræves af universitetsstuderende som bekræftelse på studiet af speciel litteratur, de er skrevet i produktion. Vi vil overveje, hvad der skal afspejles i oplysningerne og den analytiske reference om enhver virksomheds, virksomheds, virksomheds økonomiske aktivitet.

Hvordan man skriver en analytisk rapport
Hvordan man skriver en analytisk rapport

Instruktioner

Trin 1

Forbered den analytiske reference på et ark standard A4-papir (krav til design, felter - i overensstemmelse med GOST R 6.30-2003). Af hensyn til læsbarheden skal hjælpen udskrives på en computer. Ovenfor, i midten, med store bogstaver, skriv "Analytisk rapport".

Trin 2

Angiv generelle oplysninger om virksomheden: dens navn, juridiske adresse, statens registreringsnummer, telefonnummer til telefonnummer, fax, e-mail-adresse. Hvis virksomheden har sit eget websted, skal du angive sin adresse på Internettet. Giv oplysninger om virksomhedens typer aktiviteter og ejendommens art: stat, privat, deltagelse i et bankholdingselskab eller finansielle og industrielle grupper, juridisk status.

Trin 3

I den analytiske reference skal du afspejle oplysninger om historien om virksomhedens dannelse og udvikling, deres hovedfaser, året for oprettelse, overtagelse eller fusion. Hvis der var, ændres navnet.

Trin 4

Fortæl os om virksomhedens produktionsstruktur og produktionsaktiviteter, dens vigtigste retninger. Beskriv produktionen og materialet og det tekniske grundlag, de eksisterende datterselskaber, deres kapacitet, beskriv de fremstillede produkter, råmaterialebasen og de tilgængelige energikilder.

Trin 5

Giv nomenklaturen for fremstillede produkter, reflekter hovedprodukterne og deres grupper, mærker og modeller under hensyntagen til produktionsafdelingerne. Giv statistiske data om produktionen med hensyn til mængde og værdi for de sidste par år. Opdel dataene efter produkttype og efter division og datterselskab.

Trin 6

Giv en analyse af virksomhedens økonomiske tilstand - angiv dens plads i rangeringssystemet på nationalt og internationalt niveau, virksomhedens sted med hensyn til indkomst.

Trin 7

Analyser en virksomheds ydeevne baseret på produktions- og salgsdata. Forudsig fremtidige produktionsmængder ved hjælp af ovenstående statistik over flere år. Lav en konklusion om den pågældende virksomheds økonomiske aktivitet.

Anbefalede: