Hvordan Man Laver Restaurantmenuer

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Restaurantmenuer
Hvordan Man Laver Restaurantmenuer

Video: Hvordan Man Laver Restaurantmenuer

Video: Hvordan Man Laver Restaurantmenuer
Video: КАК ДЕЛАЕТСЯ МЕНЮ ДЛЯ РЕСТОРАНА [Бизнес с Туровым] 2024, Kan
Anonim

At udvikle den rigtige menu er grundlaget for enhver cateringvirksomheds succes. Konceptet, prisniveau, restaurantens nationalitet - alle finesser og særegne ved restauranten kan læres fra menuen. Nå, for en restauratør kan det give en god indtjening - forudsat at den er udarbejdet og udført korrekt.

Hvordan man laver restaurantmenuer
Hvordan man laver restaurantmenuer

Instruktioner

Trin 1

Enhver menu er sammensat i henhold til det udarbejdede skema. Du bør ikke krænke det - en gæst, der kommer til en restaurant, vil have en ting - for hurtigt og præcist at vælge den rigtige skål. Giv ham denne mulighed.

Trin 2

En liste over specialiteter placeres normalt i starten af menuen. Dette efterfølges af snacks - først koldt og derefter varmt. Dette efterfølges af supper, varme retter, tilbehør, desserter, drinks - varme og kolde. Alkohol er normalt opført på en separat vinkort.

Trin 3

Inden for sektionerne er retter opdelt i underkategorier. For eksempel kan du vælge varme retter fra kød, fisk, fjerkræ, vildt. Den vegetariske side er også udarbejdet separat. Særtilbud, retter fra kokken, kulinariske festivaler udskrives normalt på et separat ark og lægges i den generelle menupapir.

Trin 4

Beslut om du vil tilbyde forretningsfrokoster eller specielle børnemåltider. Deres liste kan arrangeres så enkelt som muligt, fordi sådanne menuer ofte skal udskiftes. Bemærk, at sammensætningen af frokostmåltidet skal ændres mindst en gang om måneden - almindelige gæster keder sig med de samme retter.

Trin 5

Hovedmenuen skal være konstant. Det er meget dårligt, når en gæst, der kommer for at smage deres yndlingsret, ikke finder den på listen. Opdateringer kan tage form af madfestivaler - for eksempel i august kan du være vært for den nye kartoffelfestival og i juni den første jordbærfestival. Sådanne kampagner er meget populære blandt gæsterne.

Trin 6

Menus udseende dikteres af restaurantens koncept. For eksempel i en klassisk institution er en tung lædermappe passende, i en fashionabel kaffebar kan menuen designes i form af en avis, og i en japansk restaurant kan den udskrives på tyk pap og fastgøres i form af plader til skrivning.

Trin 7

Gør ikke din menu for omfangsrig. Gæsten vil simpelthen ikke være i stand til at operere dem - efter at have nået sektionen med varme retter glemmer han, hvad han har valgt på listen over salater og supper. Den bedste mulighed er 10-20 positioner i hvert afsnit.

Trin 8

Sørg for at angive output fra den færdige skål - gæst skal finde ud af, hvor meget portion han vil modtage. Kom ikke med smarte navne til retterne - "Jordbær i Champagne" lyder meget klarere end "Jordbær a la Romanoff".

Anbefalede: