Hvordan Man Navngiver Et Apotek

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Navngiver Et Apotek
Hvordan Man Navngiver Et Apotek

Video: Hvordan Man Navngiver Et Apotek

Video: Hvordan Man Navngiver Et Apotek
Video: Hvorfor får man pigmentflekker? - Apotek 1 2024, Marts
Anonim

Apotekvirksomheden bringer millioner af dollars til sine ejere, især når det kommer til store apotekskæder. Folk har altid været syge, er syge og vil være syge, og størstedelen af russerne sparer ikke på deres eget helbred. Succesen med et nyt apotek afhænger ikke kun af dets placering, sortiment og prispolitik, men også af det valgte navn. Hvilket navn tiltrækker en jævn strøm af kunder til dit apotek?

Hvordan man navngiver et apotek
Hvordan man navngiver et apotek

Instruktioner

Trin 1

At vælge et navn til et nyt apotek er en ret kompliceret og ansvarlig proces. Først og fremmest skal navnet på et apotek være unikt, dvs. det bør ikke falde sammen med navnene på andre apoteker i byen eller store apotekskæder. Sørg for at indtaste navnet i Google, inden du accepterer en mulighed for at undgå dobbeltarbejde. Samtidig skal navnet svare til temaet for den medicinske forretning og fremkalde positive følelser blandt besøgende. Gode varianter af navnet kan være "Shop of health", "Zdravnitsa", "Our pharmacy" og så videre.

Trin 2

Når du vælger et navn, er det også vigtigt at overveje dets kompleksitet. For indviklede og lange navne er svære at huske og bliver forvirrede i hovedet. En god marketingtitel skal være iørefaldende, klar og let at læse. En person, der kører med høj hastighed i en bil, har næppe tid til at læse et navn som "Avicenna Pharmacy" eller "Kind Doctor Aibolit".

Trin 3

Apotekets navn kan også afspejle detaljerne i din nye forretning. For eksempel, hvis dit apotek har specialiseret sig i traditionel medicin, kan du kalde det "læge" eller "Zhivitsa". Hvis dit apotek adskiller sig fra konkurrenterne ved lave priser, kan du afspejle denne funktion i navnet, for eksempel "Billigt apotek" eller "Apotek med lav pris". Hvis du vil åbne et business class-apotek, kan du kalde det "VIP-apotek" eller "Elite-apotek".

Trin 4

Det anbefales ikke at bruge bogstaver i det latinske alfabet i apotekets navn, da størstedelen af apotekernes kunder er pensionister og personer, der ikke er fortrolige med fremmedsprog. Navnet skal være forståeligt for kunder i forskellige aldre.

Anbefalede: