Sådan Navngives Din Bilbutik

Indholdsfortegnelse:

Sådan Navngives Din Bilbutik
Sådan Navngives Din Bilbutik

Video: Sådan Navngives Din Bilbutik

Video: Sådan Navngives Din Bilbutik
Video: 'Spried ar Delfi' par Latvijas aizsardzību hibrīdkara apstākļos 2024, Marts
Anonim

En ny bilforhandler har brug for et "talende" navn. Det skal lokke forbipasserende bilejere. Deres hurtige blik på skiltet skulle være nok til at forstå formålet med butikken og ikke forveksle det med en købmand eller møbelbutik.

At gå forbi skal forstå formålet med butikken
At gå forbi skal forstå formålet med butikken

Instruktioner

Trin 1

Tænk over butikens koncept. Du skal beslutte, om dit produkt er beregnet til biler af flere mærker eller et af dem. Hvis du fokuserer på et bilmærke, ville det være logisk at placere navnet i titlen. Lad os sige, at kunderne i butikken vil være ejere af GAZ-biler. Tilføj til dette ord en passende betydning, så formålet med butikken er klar. Dette ord kunne være "detaljer". Som et resultat opnås navnet "GAZ-parts". At gå forbi butikken ved, om du har noget til deres bil.

Trin 2

Tænk på andre funktioner i butikken. Hvis dit sortiment er bredt, og du sælger alt, hvad der produceres til en bil af et bestemt mærke, er det fornuftigt at betegne det i navnet - "Everything for GAZ". Igen går potentielle kunder ikke forbi. Hvis butikken tilbyder varer på kredit, kan denne ejendom også understreges - "GAZ-detail-credit". Denne metode til at oprette et butiksnavn er fint, hvis navnet ikke er for langt.

Trin 3

Tænk på dine planer for fremtiden. Hvis du planlægger at åbne flere butikker rundt omkring i byen, er navnet muligvis ikke relateret til bilens mærke. Kom med et navn, der kan blive et brand, når det begynder at blive anerkendt. I et sådant navn kan du bruge et kort, let at huske ord, selvom det ikke har nogen semantisk betydning. Navnet "Vaci" er et eksempel. I en sådan butik vil det være sværere at tiltrække kunder i første fase. Men når de har købt noget en gang, glemmer de ikke navnet og forveksler det ikke med noget.

Trin 4

Nogle mennesker behandler den skabte forretning som et hjernebarn, lægger hele deres sjæl i den. Hvis dette er tilfældet i dit tilfælde, så reflekter i titlen noget, der er dig, som minder er knyttet til. Hvis du som barn havde en hund ved navn "Angers", skal du navngive din butik, så andre vil ikke forstå navnet, men det kan ikke synkes. Et ord som dette kan også blive et brand, når det bliver forankret i folks hukommelse.

Anbefalede: