Sådan Betaler Du Et Lån I "Svyaznoy"

Indholdsfortegnelse:

Sådan Betaler Du Et Lån I "Svyaznoy"
Sådan Betaler Du Et Lån I "Svyaznoy"

Video: Sådan Betaler Du Et Lån I "Svyaznoy"

Video: Sådan Betaler Du Et Lån I
Video: Коллекторша не ожидала такого | Rapad 2024, April
Anonim

Svyaznoy mobile saloner er placeret i mange bosættelser. Ud over tjenester, der er direkte relateret til mobiltelefoni, leverer de yderligere tjenester til betaling af lån. For at gøre dette skal du blive medlem af programmet "Messenger Club".

Sådan afbetales et lån i
Sådan afbetales et lån i

Er det nødvendigt

  • - pas
  • - Svyaznoy-klubkort eller Visa-kreditkort Svyaznoy-bank;
  • - låneaftale.

Instruktioner

Trin 1

Angiv ved at ringe til informationscentret i Svyaznoy Club-programmet adressen på det nærmeste Svyaznoy-mobilkommunikationscenter, hvor tilbagebetalingstjenesten er tilgængelig. Der er mere end 2500 point på landets område. De arbejder hver dag, inklusive weekender og helligdage.

Trin 2

Kontakt det nærmeste Svyaznoy-mobilkommunikationscenter, medbring dit pas eller andet dokument, der beviser din identitet og en låneaftale. Udfyld ansøgningen og præsenter Svyaznoy-klubkortet eller Visa-kreditkortet Svyaznoy-Bank til operatøren. I tilfælde af at du ikke har sådanne kort, kan du bruge dit mobiltelefonnummer, pasdata og kreditaftale til at registrere og udstede et kort.

Trin 3

Indtast lånebeløbet via kassereren eller betalingsterminalen. Du betaler via terminalen på samme måde som enhver anden betaling. Vælg på skærmen navnet på den organisation, som du underskrev låneaftalen med, og indtast derefter nummeret og tilbagebetalingsbeløbet. Indsæt det i det specielle hul for penge, en note ad gangen. Sørg for at vente på, at maskinen udskriver betalingskvitteringen og opbevarer den, indtil lånet er betalt fuldt ud.

Trin 4

Efterfølgende betalinger tager ikke meget tid, for dette behøver du kun et kort og et pas, da betalingsdataene er gemt i systemet. Når du betaler for lånet igen, behøver du ikke længere ringe til kontraktnummeret - kun et navn på de købte varer på kredit er nok. Fortæl manager, at du tilbagebetaler lånet, for eksempel til en bil. Hos ham kan du afklare, hvor mange penge der blev deponeret tidligere for ikke at forveksles med betaling.

Trin 5

Det er muligt at betale et lån i Svyaznoy uden provision, hvis det er udstedt i bankerne Tinkoff Credit Systems og Moscow Credit Bank (undtagen beboere i Moskva og Moskva-regionen). Du kan genopfylde et depositum åbnet i Renaissance-Credit Bank uden provision. I dette tilfælde skal du ved den første registrering angive nummeret på indbetalingskontoen, som er angivet i låneaftalen. For resten af betalingerne opkræves en provision på 1%, men beløbet er mindst 50 rubler.

Anbefalede: