Sådan Arrangeres Parkering

Indholdsfortegnelse:

Sådan Arrangeres Parkering
Sådan Arrangeres Parkering

Video: Sådan Arrangeres Parkering

Video: Sådan Arrangeres Parkering
Video: Sådan virker parkeringsanlægget under DOKK1 2024, Kan
Anonim

Manglen på parkeringspladser i moderne byer mærkes i stigende grad. Parkeringspladsen vokser hver dag, men de udstyrede parkeringspladser er tydeligvis ikke nok. Bilejere er tvunget til at efterlade deres biler i værfter, hvilket skaber problemer for beboerne og kan være usikre til transport. Så med en kompetent tilgang til erhvervslivet kan du organisere en parkeringsplads ved at besætte denne iværksætterniche.

Sådan arrangeres parkering
Sådan arrangeres parkering

Instruktioner

Trin 1

Få tilladelse til retten til at lease jord til en parkeringsplads. Efter en positiv løsning på dette problem (som kan tage en betydelig tid), skal du indgå en jordlejeaftale.

Trin 2

Forbered projektdokumentation, og gennemgå de lokale myndigheders godkendelse. Hvis du har planlagt kapitalstrukturer på parkeringspladsen, skal de også koordineres med myndighederne. Derefter sendes dokumenterne til registrering i jordudvalget. Overlade papirerne til en kvalificeret advokat, så du sparer tid, nerver og penge.

Trin 3

Find et sted til din fremtidige parkeringsplads. At udstyre en parkeringsplads til 20 steder vil kræve cirka 500 kvm. m. område.

Trin 4

Køb lukkede strukturer: barrierer, hegn, stolper, passage stop osv. Bemærk, at murstens- eller betonindelukkende strukturer vil koste betydeligt mere. Ud over at købe materialer skal du også planlægge omkostningerne til bygge- og installationsarbejde.

Trin 5

Organiser en sikkerhedspost. Til dette er en brugt trailer eller stald egnet. Ansæt personale baseret på 24/7 parkeringspladsen og størrelsen på parkeringspladsen.

Trin 6

Overvej en lille reklame for din virksomhed. Disse kan være reklamer, der er lagt ud ved indgangen til nærliggende huse eller "person-til-person" -annoncer. Du har ikke brug for betydelige udgifter til at gennemføre kampagner, og du vil ikke have mangel på klienter, der ønsker at arrangere din bil.

Trin 7

Bestem omkostningerne ved tjenester til placering af køretøjer på din parkeringsplads. Afhængigt af de specifikke forhold kan det være 50-100 rubler om dagen. For en mere nøjagtig vurdering, spørg om omkostningerne ved tjenester på parkeringspladserne for potentielle konkurrenter. Hvis priserne er sat korrekt, betaler parkeringen sig omkring et og et halvt år.

Anbefalede: