Sådan Overføres En Pension Fra Et Område Til Et Andet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Overføres En Pension Fra Et Område Til Et Andet
Sådan Overføres En Pension Fra Et Område Til Et Andet

Video: Sådan Overføres En Pension Fra Et Område Til Et Andet

Video: Sådan Overføres En Pension Fra Et Område Til Et Andet
Video: Flytter min pension til Nordnet // Sådan fik jeg mine 140.000 kr i pensionsopsparing flyttet (2020) 2024, April
Anonim

Enhver procedure, der involverer et stort antal dokumenter, er altid skræmmende. Men hvis du ser på det, er der ikke noget kompliceret her. Det er ikke svært at overføre en pension fra et distrikt til et andet, hvis du har alle de nødvendige dokumenter til dette. Alt hvad du behøver er at tage dit pas og gå til pensionskassen, hvor de hjælper dig med at arrangere overførslen.

Sådan overføres en pension fra et område til et andet
Sådan overføres en pension fra et område til et andet

Er det nødvendigt

en liste over dokumenter, der kræves til registrering

Instruktioner

Trin 1

Afmeld registreringen på det tidligere bopæl i den institution, der kontrollerer borgernes pensionsforsyning. Bopælsstedet bekræftes, hvis du har et opholdstilladelsesstempel i dit pas, eller hvis du har et registreringsbevis på stedet. Hvis en pensionist skifter bopæl i Den Russiske Føderation, f.eks. Fra et distrikt til et andet, foretages udbetalingen af pensionen på basis af pensionsmappen og registreringsmateriale, der er udstedt efter den fastlagte procedure af registreringsmyndighederne.

Trin 2

Tilmeld dig den russiske føderations indenrigsministerium på dit nye bopæl eller sted. I tilfælde af at en pensionist flytter til en anden by i Den Russiske Føderation, sendes materiale, der er relateret til hans pension, til det sted, hvor han faktisk har opholdt sig.

Trin 3

Ansøg med din ansøgning til distriktskontoret for Den Russiske Føderations Pensionskasse på det nye bopæl. Angiv din anmodning skriftligt om overførsel af pension, angiv alle de nødvendige registreringsdokumenter.

Trin 4

Angiv i ansøgningen din adresse, telefonnummer, forsikringscertifikatnummer, pensionscertifikatnummer. Glem ikke at angive nummeret og serien på det pas, som det blev udstedt til, fødselsdatoen. Hvis en mindreårig eller en uarbejdsdygtig person modtager pension, indgives ansøgningen af hans juridiske repræsentant (adoptivforælder, forælder, værge, kurator).

Trin 5

Skriv en ansøgning med en anmodning om at arrangere levering af en pension til en ny adresse, angiv bankens navn og din personlige konto. Registrer ansøgningsnummer, dato, underskriv og transkriber det. Hvis pensionen leveres til det faktiske opholdssted i december hvert år, skal PFR-kontoret på det sted, hvor pensionen modtages, underrettes om, hvor den er.

Anbefalede: