Sådan Overføres Penge Fra Et Maestro Sberbank-kort Til "qiwi"

Indholdsfortegnelse:

Sådan Overføres Penge Fra Et Maestro Sberbank-kort Til "qiwi"
Sådan Overføres Penge Fra Et Maestro Sberbank-kort Til "qiwi"

Video: Sådan Overføres Penge Fra Et Maestro Sberbank-kort Til "qiwi"

Video: Sådan Overføres Penge Fra Et Maestro Sberbank-kort Til
Video: Как перевести деньги с карты на Qiwi-кошелёк 2024, April
Anonim

Sberbank of Russia er en af de største banker i Europa. Qiwi er et populært elektronisk betalingssystem i Rusland. Ofte står brugerne over for opgaven med at overføre penge fra et Sberbank-kort til en qiwi-tegnebog.

Sådan overføres penge fra et maestro Sberbank-kort til
Sådan overføres penge fra et maestro Sberbank-kort til

Standard oversættelse

Sberbank blev den første russiske bank, der tilbyder sit omfattende pengeautomatnetværk til genopfyldning af qiwi-tegnebøger. Bankkommissionen for en pengeoverførsel er 2,5%.

For at betale skal du indsætte kortet i en Sberbank-pengeautomat, indtaste pinkoden og vælge menupunktet "Betal for tjenester". I operatørsektionen skal du vælge "Qiwi-wallet" og fylde din elektroniske konto med det krævede beløb. Gem kvitteringen - i tilfælde af overførselsfejl returnerer banken pengene til dig, hvis du gemmer dette betalingsdokument.

Sparer interesse

Et Qiwi-plastkort hjælper dig med at spare interesse. Visa Qiwi Wallet kan udstedes gratis på det officielle websted for betalingssystemet. Overførsel fra et Sberbank-kort til et Visa Qiwi Wallet-kort kan udføres både på enhver Sberbank-pengeautomat, bankkontor og brug af onlinebank - Mobile Bank-tjenesten. Provisionen ved overførsel fra kort til kort er kun 0,75%.

Overførsler til udlandet

Pengeoverførsler fra et Sberbank-bankkort til en qiwi-tegnebog er også mulige i udlandet. For at overføre via Sberbank-Online-tjenesten skal du logge ind på systemet, vælge emnet "Betalinger og overførsler", "Betaling til udstedere fra andre lande".

Dernæst skal du vælge fra rullelisten "Elektroniske betalingssystemer", Qiwi. Indtast tegnebogens nummer, navn og efternavn på modtageren af overførslen, et nummer på dine pasdata. Angiv størrelsen på overførslen i euro / dollar (konvertering fra rubelkontoen sker automatisk). For at bekræfte skal du også indtaste en bekræftelseskode (den kommer til din mobil).

Tilbage til kortet

Elektroniske penge er praktiske for it-handel, aftaler med eksterne tjenesteudbydere på Internettet. Opgaven opstår dog ofte at trække midler optjent på Internettet eller tidligere indtastet på et Sberbank-plastkort. For at overføre fra en tegnebog til et kort skal du gå ind i Qiwi-kontrolpanelet, vælge "Træk midler", "Bankkort", "Sberbank". Ud over kortnummeret vil det også være nødvendigt at angive adressatens BIC (korrespondentens bankidentifikator), hans navn og efternavn.

Det er et spørgsmål om tid

En pengeoverførsel fra et Sberbank-kort til en Qiwi-tegnebog (og omvendt) kan tage lang tid. Ved overførsel fra kort til tegnebog kan det tage 3 dage. Hævning af penge fra Internettet til et bankkort kan vare indtil udgangen af kalendermåneden. Spørgsmålet om tid er afgørende for mange brugere - trods alt forventer mange øjeblikkelige transaktioner fra to pålidelige populære banksystemer. Et midlertidigt alternativ er Alfa-Banks netbank - overførsler fra elektroniske betalingssystemer behandles inden for 24 timer.

Anbefalede: