Betaling For Et Patent Gennem Sberbank Online: Instruktioner

Betaling For Et Patent Gennem Sberbank Online: Instruktioner
Betaling For Et Patent Gennem Sberbank Online: Instruktioner

Video: Betaling For Et Patent Gennem Sberbank Online: Instruktioner

Video: Betaling For Et Patent Gennem Sberbank Online: Instruktioner
Video: Как узнать логин в приложении Сбербанк Онлайн 2024, Kan
Anonim

Et patent er et dokument, der bekræfter, at en udenlandsk statsborger har lov til at arbejde på Den Russiske Føderations område. Den maksimale engangsperiode for udstedelse af et sådant dokument er et år, dette gøres i migrationstjenesten, og det er kun gyldigt i det område, hvor patentet blev udstedt. I sig selv giver et patent ikke en udenlandsk statsborger nogen præferencer, der er forbundet med kommercielle aktiviteter, det giver dig kun mulighed for at arbejde på et juridisk grundlag. Patentet betragtes først som gyldigt efter betaling. Hvordan kan du betale for det ved hjælp af Sberbank Online?

Betaling for et patent gennem Sberbank Online: instruktioner
Betaling for et patent gennem Sberbank Online: instruktioner

Den russiske stat, der søger at mindske byrden for udenlandske borgere, der arbejder i landet, tillader at betale for patentet i dele: månedligt eller 3 måneder ad gangen. Derudover er betalingstjenesten blevet føjet til pengeautomater og terminaler, og du kan også bruge den online via Sberbank-applikationen.

Før du bruger applikationen, skal Sberbank Online-tjenesten imidlertid aktiveres. Og for at gøre dette har du brug for:

  • gå til den nærmeste filial af Sberbank, få et spørgeskema og udfyld det - dette vil aktivere tjenesten;
  • så bliver du nødt til at indtaste din personlige konto på Sberbank Online-webstedet for at bekræfte de indtastede registreringsdata og linke et mobiltelefonnummer.

Derefter kan tjenesten bruges helt frit. Derudover vil Sberbank Online gøre det muligt at betale for køb i onlinebutikker, betale regninger, foretage regelmæssige betalinger på lån og kontrollere gældsbalancen, foretage pengeoverførsler mellem dine egne kort og tredjeparter og endda tage lån. Men alle funktionerne i applikationen kan udforskes ved at læse instruktionerne på Sberbank-webstedet.

Og for at betale for et patent gennem denne ansøgning skal du gøre følgende:

  1. Log ind på din personlige konto, som du skal bekræfte autorisation for ved hjælp af SMS-beskyttelse. Forresten kan dette gøres ikke kun fra en telefon, men også fra en bærbar computer eller tablet.
  2. I hovedmenuen skal du åbne fanen "Overførsler og betalinger", og vælg "Trafikpoliti og afgifter" fra det angivne antal emner, og i dette afsnit skal du gå til fanen med Federal Tax Service. Og det skal huskes, at betaling for et patent kun foretages til et bestemt regionalt kontor, men under ingen omstændigheder til hovedinspektionscentret.
  3. I det vindue, der åbnes, skal du gå til at betale for patentet ved at klikke på linjen med det relevante navn, hvorefter systemet omdirigerer brugeren til betalingsformularen.
  4. At være i depositum med betalingsformularen skal du vælge inspektionsorganet i det ønskede område og klikke på knappen Fortsæt.
  5. Derefter skal du indtaste personlige oplysninger: det fulde navn på patentejeren og de data, der kræves af Federal Tax Service til identifikation - TIN og OKTMO. Hvis en udenlandsk statsborger ikke kender hans TIN, kan han afklare det med Federal Tax Service i den region, hvor han bor. Derudover er TIN ofte registreret på selve patentet, eller migrationstjenesten sender sit nummer i SMS. OKTMO er også specificeret i Federal Tax Service.
  6. I samme sektion med personlige oplysninger skal du vælge det kort, hvorfra beløbet debiteres. Det skal huskes, at i dette tilfælde kun et betalingskort er egnet, og det vil ikke være muligt at betale for et patent med firma- eller kreditkort.
  7. Før brugeren klikker på knappen Bekræftelse af betaling, bliver brugeren bedt om at omhyggeligt dobbelttjekke dataene igen, hvilket skal gøres. Hvis alt er indtastet korrekt, skal betalingen bekræftes, og derefter skal koden indtastes, som kommer til telefonen inden for et par minutter.

Og glem ikke at udskrive checken, når betalingen er gennemført. En sådan check er et bekræftende betalingsdokument, der ikke adskiller sig fra lignende, men udstedt i en bank eller pengeautomat. Ingen sæler skal anbringes på den.

Anbefalede: