Sådan Overføres Penge Fra Et Visa-kort

Indholdsfortegnelse:

Sådan Overføres Penge Fra Et Visa-kort
Sådan Overføres Penge Fra Et Visa-kort

Video: Sådan Overføres Penge Fra Et Visa-kort

Video: Sådan Overføres Penge Fra Et Visa-kort
Video: How To Make Money With Clash of Streamers GUBI Token, No Bullshit (CoS) 2024, April
Anonim

Mulighederne for moderne betalingssystemer er næsten uendelige. Hvis du er ejer af moderne plastkort, såsom VISA, kan du meget hurtigt og nemt overføre penge ved at bruge dette kort.

Moderne Visa-kort
Moderne Visa-kort

Er det nødvendigt

Visa-kort, modtagerens kortoplysninger, pengeautomat, computer / smartphone med internetadgang

Instruktioner

Trin 1

Overførsel via pengeautomat Der kræves en pengeautomat med mulighed for at overføre penge fra kort til kort. Når du har indtastet PIN-koden, skal du vælge funktionen til overførsel af penge. Derefter beder pengeautomaten dig om at indtaste nummeret på det kort, hvortil overførslen foregår (kortnummeret er angivet på forsiden af kortet over efternavn og fornavn). Derefter bliver du bedt om at indtaste det beløb, du vil overføre fra dit VISA-kort. Bekræft funktionen til overførsel af penge fra kortet.

Trin 2

Overførsel gennem en kasser Det er nødvendigt at kontakte en kasser i en bankkontor for at overføre penge. Kassereren skal give oplysninger om overførsel af penge (kortnummer, navn og efternavn på modtageren og bankoplysninger til afsendelse, hvis modtageren ikke er klient i denne bank eller klient i en bank i en anden region). Efter at have leveret alle dokumenterne og angivet størrelsen på overførslen, får du en check med overførselsoplysningerne.

Trin 3

Overførsel via Internettet Det er nødvendigt at tilmelde sig onlinebanken (mange banker leverer denne service på deres officielle websteder). Efter godkendelse i internetbanksystemet skal du vælge den nødvendige tjeneste (pengeoverførsel eller pengeoverførsel). Indtast detaljerne i de relevante felter (Beløb og nr. På modtagerens kort). Kontroller rigtigheden af de indtastede pengeoverførselsparametre.

Trin 4

Overførsel via mobiltelefon Åbn bankapplikationen på din smartphone for at foretage en pengeoverførsel. Vælg tjenesten "overførsel til VISA-kort". Indtast detaljerne i de relevante felter (Beløb og nr. På modtagerens kort). Kontroller rigtigheden af de indtastede pengeoverførselsparametre.

Anbefalede: