Hvordan Man Betaler Med Kreditkort

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Betaler Med Kreditkort
Hvordan Man Betaler Med Kreditkort

Video: Hvordan Man Betaler Med Kreditkort

Video: Hvordan Man Betaler Med Kreditkort
Video: Sådan betaler du med check-in-funktion | Dankort app 2024, April
Anonim

Bankkredit- og betalingskort er et praktisk betalingsmiddel og accepteres i mange butikker. Derudover kan du bruge dem til at foretage køb på Internettet. Når du kender de grundlæggende regler for brug af kortet, kan du hurtigt og sikkert betale for køb.

Hvordan man betaler med kreditkort
Hvordan man betaler med kreditkort

Instruktioner

Trin 1

Det er meget nemt at betale for køb og tjenester med et kort. Når du kommer til butikken, skal du sørge for at acceptere bankkort til betaling, normalt placeres Visa- og Master Card-logoer på dørene til sådanne butikker. Vælg de nødvendige køb, og giv kortet til sælgeren. Han vil indsætte det i en POS-terminal - en særlig enhed til at læse data fra et kort. Terminalen kontakter banken og kontrollerer, om det krævede beløb er tilgængeligt på din konto.

Trin 2

Hvis det krævede beløb er tilgængeligt, er købsprocessen næsten afsluttet. Sælgeren vil bede dig om at underskrive checken og sammenligne din underskrift med underskriften på kortet. Derudover ser han normalt på de sidste fire cifre i kortnummeret på checken - de skal være de samme som på kortet. Dette forhindrer svigagtig brug af stjålne kreditkortoplysninger. Hvis alt er i orden, er betalingsprocessen afsluttet, sælgeren returnerer kortet til dig. Hele proceduren tager normalt ikke mere end et til to minutter.

Trin 3

Når du betaler for varer og tjenester på Internettet, skal du indtaste de data, der kræves af sælgeren, i formfelterne, normalt er dette ejerens navn og efternavn, kortnummer, udløbsdato og CVV-kode - de sidste tre eller fire cifre på bag på dit kort. Disse numre er i modsætning til kortnummeret ikke præget på overfladen. Hvis alle data er indtastet korrekt, og du har det krævede beløb på din konto, foretages betalingen.

Trin 4

Det største problem, når du betaler for køb og tjenester med et kort, er risikoen for svindel, så følg altid sikkerhedsreglerne. Først og fremmest skal du aldrig fortælle nogen PIN-koden på dit kort. I nogle butikker er det nødvendigt at indtaste det, når du køber, i dette tilfælde, når du skriver, skal du dække tastaturet med din hånd, men snarere kigge efter en anden butik. I butikker, der ikke kræver en PIN-kode, har POS-terminaler ikke et tastatur til indtastning af numre.

Trin 5

Lad aldrig sælgeren tage dit kort væk, det skal altid være i dit synsfelt. Hvis du f.eks. Betaler med et kort i en restaurant, skal du bede om en kortlæser (bærbar læser), men ikke lade tjeneren rejse med kortet. Det tager et par sekunder for en uærlig sælger at læse dine kortdata ved hjælp af en skimmer - en kompakt enhed på størrelse med en cigaretpakke. Derefter kan betalinger på Internettet ved hjælp af dine kortoplysninger foretages - selvfølgelig på din bekostning.

Anbefalede: