Sådan Får Du Et Yandex.Money-kort

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Et Yandex.Money-kort
Sådan Får Du Et Yandex.Money-kort

Video: Sådan Får Du Et Yandex.Money-kort

Video: Sådan Får Du Et Yandex.Money-kort
Video: Яндекс Деньги - как получить банковскую карту Yandex Money 2024, Kan
Anonim

Yandex. Money er en populær tjeneste. Mange freelancere starter tegnebøger i det, desuden trækker de fleste freelance-websteder, indholdsudvekslinger og andre websteder til indtjening penge til kontiene i dette system. Fordelen ved tjenesten er evnen til at udstede plastik og virtuelle kort til betaling overalt. Elektroniske penge kan bruges som du vil.

Sådan får du et Yandex. Money-kort
Sådan får du et Yandex. Money-kort

Er det nødvendigt

Pas, penge i en elektronisk tegnebog

Instruktioner

Trin 1

Kortet udstedes på en personlig konto eller i en mobilapplikation. For at gøre dette er det nok at logge ind på systemet, du behøver ikke gå nogen steder.

Billede
Billede

Trin 2

Gå til det relevante afsnit. På hjemmesiden og i mobilapplikationen har sektionen samme navn. Det er mere praktisk at udstede et kort via en mobilapplikation.

Billede
Billede

Trin 3

Vælg korttype. Du kan ansøge om et almindeligt plastkort, det giver dig mulighed for at betale i alle butikker, caféer, restauranter uden provision (i Rusland opkræves en kommission for betalinger i udlandet). Tidligere blev kort kun udstedt i sort, nu tilbyder Yandex brugeren flere muligheder for farvekort.

Billede
Billede

Trin 4

Det er let at udstede et plastikkort. Efter modtagelse af kortet skal du aktivere det. Dette kan gøres via en mobilapplikation eller et websted. Aktiveringsinstruktioner er knyttet til kortet.

Billede
Billede

Trin 5

De fleste moderne mobile enheder har NFC trådløs transmission funktion. For at betale via telefon er alt, hvad du skal gøre, at få et gratis kontaktløst Yandex. Money-kort. Dets "udgave" tager et par sekunder, det er ikke nødvendigt at betale for betjening af kortet. Du kan få et kontaktløst kort i mobilapplikationen, forudsat at NFC-funktionen er aktiveret på din smartphone eller tablet.

Billede
Billede

Trin 6

Yandex. Wallet-ejere har mulighed for at udstede et virtuelt kort til onlinebetalinger gratis. For nemheds skyld kan alle tre typer kort udstedes.

Anbefalede: