Sådan Køber Du Valuta Rentabelt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Køber Du Valuta Rentabelt
Sådan Køber Du Valuta Rentabelt

Video: Sådan Køber Du Valuta Rentabelt

Video: Sådan Køber Du Valuta Rentabelt
Video: Växelkurs och valuta 2024, April
Anonim

Du har muligvis brug for valuta som et middel til at spare besparelser fra inflationen eller som en måde at betale for køb på en turistrejse. I begge tilfælde kan du købe valuta til den bedst mulige pris.

Sådan køber du valuta rentabelt
Sådan køber du valuta rentabelt

Instruktioner

Trin 1

Find ud af prisen på den valuta, du er interesseret i, som i øjeblikket er fastsat af Ruslands Centralbank. Du kan finde ud af det på hans hjemmeside eller på andre ressourcer dedikeret til finansiering. Dette hjælper dig med at forstå, om tiden er inde til at købe en bestemt valuta.

Trin 2

Vælg den bank, hvor du vil købe valuta. Fokuser på kurset, så det er mest gavnligt for dig. Overvej også en sådan faktor som kommission til at foretage en udvekslingsoperation. Nogle banker opkræver det, hvilket øger omkostningerne ved valutatransaktionen for dig.

Trin 3

Evaluer den valgte bank ud fra sikkerheden af transaktioner i den. Politiet anbefaler ikke at kontakte institutioner, der ikke er i permanente bygninger. Undtagelser er vekselkontorer i lufthavne, hvor der ydes øget sikkerhed mod svig.

Trin 4

Kom til banken med nok russiske penge og et pas. Kontakt kassereren, og lad os vide, hvilken valuta du vil købe. Hvis du har brug for et stort beløb i en sjælden valuta eller små regninger, er det bedst at ringe til banken på forhånd og finde ud af, om de har de regninger, du har brug for. Efter udvekslingen skal du tage en kvittering, der bekræfter operationen. Sørg for at tælle pengene uden at forlade byttekontoret.

Trin 5

Det kan være rentabelt at købe valuta ved at trække kontanter fra dit bankkort. I dette tilfælde udføres konverteringen med betalingssystemets hastighed.

Anbefalede: