Sådan Planlægger Du En Konto

Indholdsfortegnelse:

Sådan Planlægger Du En Konto
Sådan Planlægger Du En Konto

Video: Sådan Planlægger Du En Konto

Video: Sådan Planlægger Du En Konto
Video: Hvordan planlægger man en roman 2024, Kan
Anonim

Regnskab og finansiel regnskab samt rapportering udføres efter almindeligt accepterede principper og regler. I Den Russiske Føderation er disse regler etableret ved lov.

Sådan planlægger du en konto
Sådan planlægger du en konto

Er det nødvendigt

  • - officielt godkendt kontoplan
  • - adgang til Internettet.

Instruktioner

Trin 1

Et kontoplan for regnskab er en særlig ordning til registrering og gruppering af bestemte transaktioner i en virksomheds finansielle og økonomiske aktiviteter. Dette regnskabsdokument indeholder navnene og numrene på de første ordrekonti (syntetiske konti) og derudover de anden ordrekonti (underkonti). Det bruges i organisationer, der fører poster ved hjælp af metoden med dobbelt indtastning.

Trin 2

For at udarbejde dokumentet skal du tage udgangspunkt i det officielt godkendte kontoplan (rækkefølge fra Den Russiske Føderations finansministerium den 2000-31-10). Det kan downloades på blanker.ru/doc/plan-schetov. Vælg de konti derfra, du bruger i din virksomhed.

Trin 3

Føj til kontoplan det antal underkonti, der kræves til din aktivitet. Når du bygger en tabel, skal du lede af strukturen i et lignende officielt dokument: Angiv først kontonummeret, derefter navnet på kontoen, føj analyser til den tredje kolonne.

Trin 4

Når du foretager ændringer i hovedkontoplanen, skal du huske de grundlæggende principper for strukturen i dette dokument: Hold øje med det optimale antal konti; give plads til yderligere ændringer af planen; overholde princippet om stabilitet, udsigter og inerti af planer.

Trin 5

Opret et kontoplan i et hierarkisk system, vær særlig opmærksom på underkonti, åbn ikke mere end ti underkonti på hver syntetisk konto.

Trin 6

For syntetiske konti skal du åbne analytiske konti for hver enkelt type midler, proces eller kilde. Foretag beregninger i værdi og in natura på disse konti.

Trin 7

Læs instruktionerne til brug af kontoplanen. For at gøre dette skal du downloade det på blanker.ru/doc/plan-schetov.

Anbefalede: