Sådan Bruges Moderskabskapital

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bruges Moderskabskapital
Sådan Bruges Moderskabskapital

Video: Sådan Bruges Moderskabskapital

Video: Sådan Bruges Moderskabskapital
Video: Sådan bruges data fra sundhedsregistrene 2024, April
Anonim

Hvis du har et andet barn eller mere, har du ret til moderskabskapital. På pensionskassen får du efter din ansøgning et certifikat på 365.700 rubler. Disse penge kan dog kun bruges til bestemte formål. I nogle tilfælde bliver du nødt til at vente, indtil det yngste barn er tre år. I noget barselshovedstad får du straks.

et sådant certifikat udstedes efter fødslen eller adoption af et andet eller flere barn
et sådant certifikat udstedes efter fødslen eller adoption af et andet eller flere barn

Er det nødvendigt

  • For at bruge moderskabskapital har du brug for:
  • - certifikat for at opnå moderskabskapital
  • - et sæt dokumenter, der beviser, hvor du skal bruge penge
  • - at gå til pensionskassen for at modtage et engangsbeløb

Instruktioner

Trin 1

Du kan bruge en lille mængde moderskabskapital med det samme. I pensionskassen får du efter din ansøgning 12 tusind rubler. Dette er en engangsbetaling til ethvert formål.

Trin 2

Hvis du ønsker at tegne et pant eller købe et hjem, kan du bruge moderskabskapitalen som en udbetaling til banken. For at gøre dette skal du give et antal dokumenter, der bekræfter din hensigt. Dit fremtidige hjem skal være placeret i Den Russiske Føderation.

Trin 3

Det er tilladt at bruge moderskabskapital til at bygge eller rekonstruere boliger alene. Den første del af pengene gives til dig, når du leverer kopier af de dokumenter, der bekræfter ejerskabet af huset. Det resterende beløb kan bruges tidligst seks måneder senere. Og kun på betingelse af, at du faktisk udførte byggearbejde.

Trin 4

Hvis spørgsmålet om den hastende brug af penge ikke er det værd, skal du bede moderskabskapitalen om at øge den finansierede del af din pension. Du kan også betale med kapitalmidler til uddannelse af dine børn (ikke nødvendigvis kun det barn, som certifikatet blev modtaget for)

Anbefalede: